Fotografia de: El CETT amb La Marató i la Panera Solidària de la UB | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT amb La Marató i la Panera Solidària de la UB

05.12.2017
 
El CETT amb La Marató i la Panera Solidària de la UB

MAGDALENES SOLIDÀRIES DEL CETT PER LA MARATÓ DE TV3


El diumenge 17 de desembre es celebra la 26a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio dedicada a les Malalties Infeccioses.


Des del Campus CETT-UB ens tornem a sumar a aquesta iniciativa solidària i ho volem tornar a fer amb vosaltres. Del dilluns 11 fins al dimecres 20 de desembre, al Fòrum, a l’Hotel Alimara i a Àgora BCN podreu comprar les magdalenes solidàries que prepararan els alumnes de l’Escola Tècnica Professional del CETT. Per tan sols un 1€ participareu activament en La Marató, ja que el 100% de la recaptació anirà integrament a aquesta causa.


A més a més, també podeu fer un altre donatiu directament a La Marató aquí.

Suma’t a La Marató! La investigació pot canviar la història.



LA PANERA SOLIDÀRIA DE NADAL DE LA UB AMB L’OBRA SOCIAL DE SANT JOAN DE DÉU


Per tercer any consecutiu, la Universitat de Barcelona posa en marxa la seva Panera Solidària per projectar la solidaritat de la comunitat universitària en benefici d’un projecte social. En aquesta edició, els diners recaptats es destinaran íntegrament a l’Obra Social Sant Joan de Déu pel programa Hospital Amic de l’Hospital Maternoinfantil. Aquest programa té l’objectiu de millorar l’experiència dels nens hospitalitzats per fer-la tan positiva com sigui possible, amb accions com ara els pallassos d’hospital, sessions de musicoteràpia o intervencions assistides amb gossos, entre d’altres.

Des del Grup CETT donem suport activament a la causa solidària oferint 3 àpats per a dues persones a l’Aula Restaurant.


Més informació al web Panera Solidària. S’hi pot participar fins al divendres 15 de desembre a les 13 h.