Fotografia de: El projecte Erasmus + Culinary Caravan viatja a Riga | CETT
Universitat de Barcelona

El projecte Erasmus + Culinary Caravan viatja a Riga

15.12.2017
 
El projecte Erasmus + Culinary Caravan viatja a Riga

La tercera fase del projecte Erasmus+ Culinary Caravan, que es va posar en marxa al setembre de 2017, culmina aquesta setmana amb el desplaçament dels estudiants del CETT a Riga, on es posa en marxa el seu projecte emprenedor en l’àmbit de la restauració. Després de les experiències viscudes a Hèlsinki (desembre 2016) i Barcelona (maig 2017), ara és el torn de Riga (Letònia), entre el 12 i el 18 de desembre de 2017.

Des d'avui 15 de desembre i fins demà estarà en funcionament la pop up de restauració que els estudiants han dissenyat, en aquest cas, al mercat de Nadal de Doma Laukums (Plaça de la Catedral) de Riga (Letònia)

Els alumnes seleccionats al CETT per participar en aquest tercer workshop són: Sabina García, Gerard Codiñach i Arnau Satorres, estudiants de 3r any del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració. El professor de cuina Carles Ripoll és el docent responsable i Isabel Lugo la coordinadora del projecte al CETT.

Els hi desitgem molt d'èxit a Riga!

Fotografia de: El projecte Erasmus + Culinary Caravan viatja a Riga | CETT