Fotografia de: El Campus CETT- UB celebra La Trobada 2018 amb èxit | CETT
Universitat de Barcelona

El Campus CETT- UB celebra La Trobada 2018 amb èxit

16.02.2018
 
El Campus CETT- UB celebra La Trobada 2018 amb èxit

Ahir, 15 de febrer, al Campus CETT-UB vam celebrar la nova edició de la La Trobada 2018, un dels esdeveniments claus de la programació del campus, que té com objectiu crear un entorn favorable a la relació entre empreses, professionals i estudiants per fomentar el coneixement i la participació entre ells. La novetat d’aquest any ha estat la creació de l’Espai Turisme 3.0, destinat a tractar temes d’emprenedoria i d’startups. A més s’ha comptat amb una agenda d’allò més completa amb diversos espais de taules rodones, workshops i entrevistes.

Empreses punteres del sector turístic, hoteler i gastronòmic han participat en aquesta edició que ha estat una de les més nombroses dels últims anys amb un total de 72 empreses, les quals han realitzat més de 1900 entrevistes amb els 326 alumnes i exalumnes, procedents de les diverses formacions que s’ofereixen al Campus CETT-UB, que van participar a la jornada.

Entre les empreses que han participat s’ha comptat en la presència d’Eurest, Sagardi, Roger Smith, Market Lane Group, Turisme de Barcelona, Pangea, Hotel Arts Barcelona, SB Hotels, Hotels Barceló, Ohla Hotels, Alimanac, Barcelona Activa, entre moltes altres.

Aquestes activitats s’han desenvolupat en una jornada intensa en la que les empreses han pogut interactuar amb l’alumnat i la resta de professionals i conèixer les instal·lacions i la filosofia del Campus CETT-UB. Moltes gràcies a tots els assistents i als organitzadors per fer La Trobada 2018 possible!

Aquí trobareu algunes de les imatges de la jornada.

Categories
Campus CETT-UB CETT La Trobada