Fotografia de: Celebritats del sector de la gastronomia i 37 estrelles Michelin es reuneixen al Campus CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Celebritats del sector de la gastronomia i 37 estrelles Michelin es reuneixen al Campus CETT-UB

13.03.2018
 
Celebritats del sector de la gastronomia i 37 estrelles Michelin es reuneixen al Campus CETT-UB

Ahir, dilluns 12 de març, es va donar el tret de sortida de la dotzena edició de la Trobada Gastronòmica, organitzada per l'Escola Tècnica Professional del CETT-UB, un esdeveniment molt rellevant de l’agenda del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB que cada any reuneix a estrelles i celebritats del sector gastronòmic.

Una jornada de tres dies en els que es celebren diverses activitats i ponències que permeten apropar la gastronomia als alumnes del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques i als alumnes de Cicles Formatius. Aquest esdeveniment permet que l’alumnat tingui un contacte directe amb els professionals i experts del sector i els vincula a la realitat de la gastronomia professional en un entorn pedagògic i dinàmic.

Amb un programa d’activitats d’allò més complet, aquests experts, estrelles del sector gastronòmic, s’apropen als alumnes mitjançant ponències, demostracions, tast de vins i productes gourmet, juntament amb tallers pràctics.

Aquesta edició 2018 és d’especial importància pel Campus CETT-UB, ja que es commemora el 25è aniversari de la formació de cuina i, alhora, es celebra també la primera promoció del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

El programa s’ha confeccionat amb la participació d’amics de la casa que any rere any han anat donant suport al CETT, reunint així a un total de 37 estrelles Michelin.

L’encarregat d’inaugurar la dotzena edició de la Trobada Gastronòmica va ser Carles Gaig, padrí d’aquesta edició, juntament amb Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia.

Les ponències o taules rodones que es van dur a terme al llarg de la jornada van ser:

- Benvinguts a la Sala

- Imaginem el Restaurant

- L’Hora del Dolç

- El Comensal 92/2018

- Carta al Graduat

També es va dur a terme la projecció del llargmetratge ‘El Somni’, de Franc Aleu, Director i artista audiovisual, que va explicar com va ser treballar conjuntament amb el Celler de Can Roca. Posteriorment, es va celebrar una xerrada a càrrec de Joan Roca, padrí del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques.

Tanmateix, aquestes ponències o taules rodones van estar moderades per personalitats del sector de la comunicació i experts en gastronomia. D’aquesta manera es va comptar amb la presència de Pau Arenós, Tana Collados, Xavier Agulló i Cristina Jolonch, que van interactuar amb el públic mitjançant les seves reflexions i preguntes per fomentar l’intercanvi d’idees i de debat.

Aquest esdeveniment és exclusiu per l’alumnat del CETT i pretén que els alumnes puguin entrar en contacte amb aquestes estrelles del sector de la gastronomia, així com aproximar-se a l’alta cuina i tenir una visió més autèntica del que pot arribar a ser el seu futur.

Les celebritats que van participar en aquesta edició de la Trobada Gastronòmica són:

Participants

Xavi Alba, Audrey Doré, Lluís García, Zetkin Lian, Pere Monje, Javier de las Muelas, Franc Aleu, Joan Roca, Jordi Butron, Toni Clusellas, Yann Duystche, Christian Escribà, Núria Gironés, Enric Monzonís, Enric Rovira, Andoni Aduriz, Paolo Casagrande, Susi Díaz, Francis Paniego, Jesús Sánchez, Ferran Soler, Sergio i Javier Torres, Quique Dacosta, Xavier Franco, Carles Gaig, Jorge Muñoz, Paco Pérez, Joan Roca, Lluís Estrada, Carles Abellan i Roser Torras.


Podeu visualitzar la galeria d'imatges aquí i l'streaming de tota la jornada aquí.
Categories
Campus CETT-UB CETT Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Cicles Formatius Trobada Gastronòmica
Material relacionat
lJrvewuiFntXAyuD2