Fotografia de: El CETT a l'Expo Turismo de Negocios com a partner acadèmic | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT a l'Expo Turismo de Negocios com a partner acadèmic

16.05.2018
 
El CETT a l'Expo Turismo de Negocios com a partner acadèmic

El Campus internacional de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT (adscrit a la Universitat de Barcelona) va acollir el passat 16 d'abril la signatura del conveni amb l’IBTA, Iberian Business Travel Association i com a primera col·laboració resultat d'aquesta unió, ens porten l’Expo Turismo de Negocios, X Congreso Nacional de Business Travel.

L’ExpoTN 2018 es presenta com un nou punt de trobada sectorial en el que la formació tindrà un paper rellevant i prioritari, on el CETT-UB és l’únic partner acadèmic. El desenvolupament de sessions d’avantguarda i formats innovadors orientats tant al turisme de negocis (Business Travel) com al de reunions (MICE), assessorades per part de la Mireia Ros, coordinadora de l’especialitat de Direcció d’Esdeveniments, seran, sens dubte, alguns dels elements clau que destacaran d’aquesta primera ExpoTN 2018.

El conveni signat tenia com objectiu establir una col·laboració acadèmica, educativa i professional entre l’Escola Universitària del Campus CETT-UB i l’associació IBTA, tot potenciant la notorietat i el posicionament conjunt en aquest àmbit de coneixement. Per aconseguir-ho, es va decidir col·laborar en diferents aspectes comuns entre les dues entitats, com la formació, el desenvolupament professional, etc, tenint com a eix principal en aquest moment l’Expo Turismo de Negocios 2018 que es celebra el pròxim 21 i 22 de maig de 2018 al IFEMA Norte a Madrid.

Esperem que aquest congrés resulti ser tot un èxit i que això només sigui l'inici d'una gran relació. 

Categories
Congrés CETT Expo Turismo de Negocios Madrid Turisme Negocis Campus