Fotografia de: Es celebra el XII Concurs de Cocteleria Bacardí CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Es celebra el XII Concurs de Cocteleria Bacardí CETT

22.05.2018
 
Es celebra el XII Concurs de Cocteleria Bacardí CETT
Aquest dimarts 22 de maig s'ha celebrat al Campus CETT-UB la XII Edició del Concurs de Cocteleria Bacardí CETT. Un concurs en el que es posen a prova els alumnes finalitzadors del Tècnic Superior de Direcció de Cuina i també els de Tècnic Superior de Direcció en Serveis de Restauració. 

Un total de 7 alumnes prèviament seleccionats han competit en aquesta edició que s'ha dut a terme juntament amb la presència d'un jurat tècnic compost per Sinuhe López, Martini Trade Ambassador Barcelona, Marcio Ramos, Advocacy Manager Iberia i Josep Maria Gotard, President del Club del Barman i propietari Ideal Cocktail Bar. I també un jurat degustador compost per Nan Ferreres, Directora d'Escola Tècnica Professional del CETT, Antonio Batllori, Director Territorial de l'Àrea Mediterrània Bacardí i Eduard Campos, Bartender de la Cocteleria Negroni. 

Aquest jurat avaluarà la precisió a l'hora d'executar el còctel, juntament amb l'originalitat i la creativitat d'elaboració de la recepta i la posterior presentació de la proposta per part dels alumnes. 

Els alumnes que han participat en aquesta edició del 2018 són: 

Adrià de la Fuente Vallespi

Ignasi Bustamante 

Francesc Terres 

Ainhoa Mata 

Joan Gonzalez Miranda

Cristina Valls Zamora

Guillem Delgado Bernadés

Aquests concursants han elaborat una recepta feta a base de productes de la casa Bacardí, partint de la beguda Martini que han inclòs en totes les elaboracions. Cada alumne li ha donat el seu toc personal el què els ha permès gaudir al màxim de l'experiència i divertir-se mentre posaven a prova els seus coneixements. 

Els guanyadors tindran l'oportunitat de gaudir d'una beca d'estudis per a poder continuar la seva formació al Campus CETT-UB i així viure una experiència totalment enriquidora. 

El resultat és donarà a conèixer el pròxim 31 de maig a les 19h a l'Acte de Finalització d'Estudis del Cicles de Grau Mitjà i Superior d'Hoteleria del CETT. 

Descobreix tota la galeria de fotos del concurs en el següent enllaç.  
Categories
Concurs Cocteleria Cóctel Bartender Campus CETT CETT-UB