Fotografia de: Es gradua la promoció 2017-2018 del Grau de Turisme del CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Es gradua la promoció 2017-2018 del Grau de Turisme del CETT-UB

06.06.2018
 
Es gradua la promoció 2017-2018 del Grau de Turisme del CETT-UB

El passat 4 de juny de 2018 es va celebrar l’acte de finalització d’estudis del Grau de Turisme de la promoció 2017-2018 del CETT-UB al magnífic Paranimf de l’edifici històric de la Universitat de Barcelona.

L’acte, organitzat pel Campus CETT-UB, va ser presidit pel Dr. Gaspar Rosselló, delegat del Rector per a Afers Acadèmics de la Universitat de Barcelona; el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT; el Sr. Octavi Bono, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya; el Dr. Jose Antonio Pérez-Aranda, Director de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB; i la Sra. Elisabet Ferrer, Membre de la Junta de CETT Alumni i Gerent del Grup CETT.

Més de 400 persones van presenciar com 163 alumnes es graduaven després d’haver enllestit els quatre anys que duren els estudis del Grau de Turisme. Atès el caràcter multidisciplinar i les múltiples possibilitats de desenvolupament professional que ofereix, el grau permet a l’alumnat triar entre dos itineraris d’especialització: Direcció Hotelera i Direcció Turística.

Durant l’acte van succeir diversos parlaments, dels què destaquen el del Dr. Jesús Molina, el qual va ser molt proper i inspirador per a tot l’alumnat. El professor del grau de turisme va recalcar la importància dels valors humans, la perseverança, la iniciativa i l’esforç per a assolir l’èxit professional, valors que transmet el CETT, i els va encoratjar a no perdre mai les ganes de seguir aprenent i formar-se.

També, ens van emocionar les boniques paraules de l’alumne Daniel Nomen, en representació de tots els seus companys, “Avui és el nostre gran dia, amb tots vosaltres he descobert que, allò que va començar com una carrera triada per la meva passió per viatjar, s’ha convertit en una de les millors opcions que hagués pogut escollir mai. Ha estat també al CETT on se m’ha revelat que tot esforç té la seva recompensa”.

Per la seva part, el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT, va recordar als presents, que els casi 50 anys que té CETT l’han esdevingut com a un campus de referència internacional i d’excel·lència acadèmica en els àmbits del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Compromès amb el desenvolupament responsable del sector i la societat, el CETT aporta formació, recerca, innovació i coneixement expert, i aposta pel creixement personal i professional de tothom qui en forma part.

Per una altra banda, el Sr. Octavi Bono, com a exalumne del CETT i actual Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, va recordar el seu pas pel centre, expressant l’estima per aquest i per les persones que en formen part, traslladant així un missatge ple d’esperança i posant l’accent sobre l’esperit crític, la formació, els valors i els principis animant-los a reformular el seu propi criteri de tot, sempre amb una mirada oberta al món.

El Dr. Gaspar Rosselló va remarcar el fort vincle que té el CETT amb la Universitat de Barcelona (UB) des de fa més de 20 anys. La UB, és el principal centre de recerca universitari de l’Estat i un dels més importants d’Europa, tant pel que fa al nombre de programes de recerca com per l’excel·lència assolida en aquest terreny. A més va informar que, al mes de maig de 2018, es va publicar el rànquing del Center for World University Rankings (CWUR), que posiciona a la UB com la 87ena millor universitat a nivell mundial i la 24ena a escala europea.

Finalment, la Sra. Elisabet Ferrer, com a representat de CETT Alumni, va recalcar que “avui a la taula som tres CETT Alumni. Heu de sentir-vos orgullosos d’haver assolit quest objectiu personal. Ara sou graduats en turisme, una professió dinàmica, en la què us dedicareu a les persones i que té un gran component vocacional i genera experiències noves cada dia”. La gerent del Grup CETT, ha ressaltat també el vincle del campus amb les empreses del sector, les quals estan presents en tot el procés d’aprenentatge de l’alumnat, ja sigui en formacions, sortides o períodes de pràctiques.

El Grau de Turisme CETT-UB és una formació universitària homologada i adaptada en la seva totalitat als requeriments del nou Espai Europeu d’Educació Superior (EEES). Des del CETT-UB s’ha treballat des d’un primer moment per aconseguir el més alt grau d’adaptabilitat i facilitat en la mobilitat de l’alumnat.

Categories
Campus CETT-UB CETT Grau de Turisme Turisme Direcció Hotelera Direcció Turística