Fotografia de: Maria Teresa Díaz Comas, nova Vicepresidenta de Skål Internacional | CETT
Universitat de Barcelona

Maria Teresa Díaz Comas, nova Vicepresidenta de Skål Internacional

22.10.2018
 
Maria Teresa Díaz Comas, nova Vicepresidenta de Skål Internacional

L'economista passa a liderar el comitè executiu de l'associació internacional de dirigents de turisme


Maria Teresa Díaz Comas, Presidenta de CETT Alumni i Patrona de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, ha estat escollida nova Vicepresidenta segona del comitè executiu de l'assemblea general de Skål, associació professional internacional de dirigents de turisme, amb 15.000 membres a 90 països.

En la seva Assamblea General anual, enguany celebrada a Mombasa, Kenya, també s'ha nomenat Lavonne Wittmann (Sudàfrica), com a nova presidenta, Peter Morrisson (Nova Zelanda), i com a nous Directors: Fiona Mcfarlane(Australia), William Rheaume (Canadà) i Vijay Mohan (Índia).

Maria Teresa Díaz Comas, economista, Travel And Hospitality Key Account Manager per SGS Espanya i profesora, forma part dels òrgans executius de Skål, des de fa més de divuit anys. En aquesta associació, Díaz ha estat consellera internacional (2009-2014), presidenta a Girona i vicepresidenta a Espanya (2010-2013), i també la seva presidenta a Espanya (2013-2015). A l'assumir la Vicepresidencia del comitè executiu, Díaz també passa a liderar el capítol de 'Training and Human Resources Development', durant un màxim de 2 anys.

Fotografia de: Maria Teresa Díaz Comas, nova Vicepresidenta de Skål Internacional | CETT
Categories
Campus CETT-UB CETT Alumni FGE-CETT Maria Teresa Díaz Skal International