Fotografia de: Últims dies per fer-te voluntari del Gran Recapte! | CETT
Universitat de Barcelona

Últims dies per fer-te voluntari del Gran Recapte!

28.11.2018
 
Últims dies per fer-te voluntari del Gran Recapte!

S’acosta el Nadal i com cada any el Grup CETT es suma a les dues iniciatives solidàries més rellevants d’aquesta època a Catalunya: El Gran Recapte d’Aliments i la Recollida de Joguines.

Per desè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el Gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.

Tot el col·lectiu que forma el CETT té cabuda en aquesta acció social: alumnat i residents d'Àgora BCN i equip del Grup CETT.

A la Campanya Gran Recapte els voluntaris sou els grans protagonistes i la peça clau de l'èxit de la recollida. Fes-te voluntari els dies 30 de novembre i 1 de desembre al supermercat col·laborador més proper. El teu treball consistirà en situar-te en un punt de recollida d'aliments, entregar bosses als clients que hi entren, recollir-les a la sortida i agrair les donacions d'aliments. Aquesta tasca es realitza durant un torn, que sol ser d’unes 3 hores per transmetre la funció del Banc del Aliments i la realitat de la situació de fam a Catalunya.

El Gran Recapte d'Aliments el 2017 va recollir 4.656.000 kg en més de 2.500 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de més de 30.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2018 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració dels voluntaris i donants.

TU EL POTS FER MÉS GRAN, FES-TE VOLUNTARI A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA GRAN RECAPTE D'ALIMENTS A CATALUNYA!

Fes-te voluntari! Només t’has d’inscriure en aquest formulari donar-te també d’alta en aquest enllaç!

Categories
Campus CETT-UB CETT Voluntariat Gran Recapte