Fotografia de: Les alumnes del CETT, Aida Garcia i Paula Espinal, millor parella de mixòlegs en maridatge Royal Bliss 2018 | CETT
Universitat de Barcelona

Les alumnes del CETT, Aida Garcia i Paula Espinal, millor parella de mixòlegs en maridatge Royal Bliss 2018

29.11.2018
 
Les alumnes del CETT, Aida Garcia i Paula Espinal, millor parella de mixòlegs en maridatge Royal Bliss 2018
Final Concurs Maridatge Royal Bliss 2018

Aida Garcia i Paula Espinal, millor parella de mixòlegs en maridatge Royal Bliss 2018


· La parella guanyadora es va imposar a les altres 3 parelles a la final del concurs ‘Maridatge Royal Bliss 2018’ celebrat a l’Hotel Alimara, de la mà de reconeguts experts i mixòlegs del país.

· Els participants van dur a terme la preparació de 7 creacions davant el jurat i el públic amb un temps màxim de 10 minuts, on es va posar a prova tant la creativitat com l'habilitat i la destresa dels finalistes.

· El concurs s'emmarca dins de l'acord de col·laboració entre Coca-Cola Espanya i el campus internacional CETT-UB, i persegueix l'objectiu de fomentar la millora de la formació de joves talents i el seu creixement professional per impulsar el sector de l'hostaleria.


Aida Garcia i Paula Espinal, alumnes del Cicle Superior de Tècnic de Direcció de Serveis de Restauració del CETT, han conquistat el títol de Millors Mixòlegs en ‘Maridatge Royal Bliss 2018’, organitzat per Coca-Cola Espanya i el Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB. La parella guanyadora es va imposar a les altres 3 parelles finalistes amb ‘Home sensations’, un menú de maridatge inspirat en la infància i els viatges arreu del món, a la final celebrada ahir 28 de novembre a l’Hotel Alimara. Els equips varen estar formats pel salumnes del CETT-UB: 

Miquel Torra Catafal (2n TSDC) i Arnau Trilla Tort (2n TSDC); 

Josep Argemí Orriols (2n TSDC) i Adrià de la fuente Valldespí (2n TSDC); i 

Josué Pérez Expósito (2n TSDC) i Sergio Povedano Cachinero (2n TSDC).


L’acte, conduït per Damià Mulà, professor i coordinador del Curs d’Extensió Universitària de Cocteleria i Mixologia CETT-UB, va reunir alumnes, experts y mixòlegs del país en una gala on no va faltar talent i on els participants van gaudir d’una Masterclass a càrrec de Julián Tiddens, reconegut Bartender Ambassador de Royal Bliss a Catalunya. Així mateix, l’acte va comptar amb la presència de Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia CETT-UB, membre del jurat del concurs, i de Joaquim Edo, Cap de Comunicació de Coca-Cola European Partners Iberia, ambdós encarregats de l’entrega del premi. “Des de Coca-Cola apostem pels joves i volem contribuir al desenvolupament del seu futur professional. Creiem fermament en el potencial de les noves generacions com a motor de canvi per aconseguir un futur on el talent, l’excel·lència i la creativitat siguin protagonistes”, va afirmar Edo.

Per la seva banda, Nan Ferrreres, va remarcar "el compromís del CETT i Royal Bliss amb els joves, que posa a la seva disposició formacions de valor i d'alt grau de coneixement, i l'oportunitat única que brinda aquest concurs pels alumnes que fa encara més evident la importància del treball en equip entre cuina i sala per elaborar el maridatge perfecte". Després d’un mes i mig de concurs, les 4 parelles finalistes, d’un total de 15 participants, van dur a terme la preparació de 7 unitats de maridatge davant el jurat i el públic amb un temps màxim de 10 minuts. El jurat va posar a prova la creativitat i la destresa dels participants, que van demostrar el seu talent amb creacions cuidades, exòtiques i molt ben treballades.

Durant la prova, tots els finalistes van ser avaluats per un jurat professional format per 7 experts dividits en dos grups: el jurat tècnic, encarregat de valorar l'habilitat, la destresa, la presentació, la creativitat i el disseny, estava format per Sergi Estévez, Brand Ambassador de Coca-Cola; Miguel Pérez, Membre The Crew Royal Bliss Bartender Ambassador Royal Bliss Espanya; i Oscar Teixidó, Cap de Cuina de l’Escola Tècnica Professional CETT; mentre que el jurat degustador, que puntuava la presentació i el sabor dels dos elements del maridatge, així com la seva adequació i creativitat, estava format per Nan Ferreres, Directora de l’Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB; Iván Ruiz, Ex-alumne i Sommelier Team Sergi Estévez; Javier Caballero, Membre The Crew Royal Bliss Bartedender Ambassador Royal Bliss Espanya; i Natàlia Roig, Coordinadora dels Cursos d’extensió universitària de Restauració del CETT-UB, Sommelier i Vicepresidenta de l’Associació Catalana de Sommeliers de Girona.

Després de les deliberacions, Aida Garcia i Paula Espinal es feien amb el primer premi: un paquet d’experiències d’oci diverses i un taller gastronòmic amb Sergi Estévez.


Més sobre el concurs ‘Maridatge Royal Bliss 2018’ 
‘Maridatge Royal Bliss 2018’ s'emmarca dins l'acord de col·laboració entre Coca-Cola Espanya i el campus internacional CETT-UB, i persegueix l'objectiu de fomentar la millora de la formació de joves talents i el seu creixement professional per impulsar el sector de l'hostaleria. Sota aquesta premissa, Coca-Cola i el CETT-UB es comprometen a treballar en conjunt per emprendre accions i activitats en benefici del sector i els estudiants del país de cara el proper any. ‘Maridatge Royal Bliss 2018’ es dirigeix a tots els alumnes que hagin finalitzat els estudis en el Campus CETT-UB: alumnes de 2º curs de TSDC (Tècnic Superior en Direcció de Cuina) i de 1º i 2º curs de TSDSR (Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració).

El concurs va començar el dia 4 d’octubre i s’ha desenvolupat en tres fases diferents; la fase de formació, la fase de classificació i la fase final.
· La fase de formació ha estat obligatòria per a tots els alumnes participants del concurs. Es tracta de tres sessions formatives que indaguen en els coneixements de la mixologia, el maridatge i els aromes. Una vegada finalitzada, els alumnes van haver de formar parelles de forma voluntària per poder presentar la seva proposta a la fase classificatòria.
· A la segona fase, cada parella va presentar un menú d'entre 5 i 7 plats, cadascun d'ells amb un maridatge Royal Bliss (combinat amb o sense alcohol). Així mateix, cada proposta de menú contenia una breu descripció amb el concepte gastronòmic. Per a les creacions, totes les opcions incloïen begudes pertanyents a la família Royal Bliss o a la resta de productes de "The Coca-Cola Company" a Espanya. Entre totes les propostes presentades, es varen seleccionar 5 participants per a la final.
· Durant l'última fase els finalistes van dur a terme la presentació i preparació dels maridatges davant el jurat i el públic.

El premi és únic per la parella classificada en primer lloc i cadascú de la parella podrà anar amb un acompanyant. Es tracta d’un paquet d’experiències Royal Bliss vàlid durant el 2019, que inclou, entre altres, activitats d’oci com entrades per festivals de música, una experiència al Circuit de Catalunya o una entrada a Port Aventura, i un taller gastronòmic amb en Sergi Estévez.

Podeu consultar la galeria fotogràfica en el següent enllaç.