Fotografia de: El CETT amb 'La Marató' i la recollida de Joguines de Creu Roja Joventut | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT amb 'La Marató' i la recollida de Joguines de Creu Roja Joventut

17.12.2018
 
El CETT amb 'La Marató' i la recollida de Joguines de Creu Roja Joventut

Ahir 16 de desembre, es va celebrar la 27a edició de 'La Marató' que enguany estava dedicada a la causa del càncer. La campanya solidària va tancar amb un rècord històric al marcador final: 10.715.430 euros. Es tracta de la xifra més alta de tota la història del programa, superant el marcador del 2012, el qual va assolir una recaptació de 10.113.152 euros.

'La Marató' ha estat conduïda a Catalunya Ràdio per Roger Escapa, que ha presentat un especial d''El suplement' des de les 8 fins a les 13 h, i a TV3 per Ramon Gener i Gemma Nierga, que per primera vegada han estat al capdavant del programa.

Al Campus CETT-UB seguim amb la campanya de recaptació, que fins ara ha assolit la xifra de 494€! Col·labora amb la causa i suma’t per combatre el càncer comprant una berlina o una poma solidària per 1€, l'import total es destinarà íntegrament a la causa, la investigació dona vida! La campanya estarà activa fins el 21 de desembre al Fòrum, el Summum i la Residència Internacional Àgora BCN.

Per una altra banda, us animem també a seguir col·laborant amb la dotzena campanya de recollida de Joguines, activa des del dilluns 3 fins aquest dimarts 18 de desembre. Col·labora deixant joguines noves i sense embolicar a la caixa que trobaràs al Hall del CETT i a la Residència Internacional Àgora BCN. No deixis que cap infant es quedi sense una joguina per Reis, regala felicitat!

La recollida està organitzada pel Vicerectorat d’Igualtat i Acció Social de la UB, juntament amb la Fundació Solidaritat UB i la CreuRoja Joventut.

Fotografia de: El CETT amb 'La Marató' i la recollida de Joguines de Creu Roja Joventut | CETT

Categories
Campus CETT-UB CETT La Marató Solidaritat RSE Recollida de Joguines UB Creu Roja Joventut