Fotografia de: El Campus CETT acull la final del Concurs Bartalent Lab organitzat per Coca-Cola | CETT
Universitat de Barcelona

El Campus CETT acull la final del Concurs Bartalent Lab organitzat per Coca-Cola

12.02.2019
 
El Campus CETT acull la final del Concurs Bartalent Lab organitzat per Coca-Cola

EL CAMPUS CETT DE BARCELONA ACULL LA FINAL DEL CONCURS BARTALENT 2018, ORGANITZAT PER COCA-COLA

  • Les instal·lacions del CETT acolliran, per primera vegada, aquest esdeveniment destinat a mostrar els coneixements adquirits a través de la plataforma online de formació per als professionals de l'hostaleria, Bartalent Lab, desenvolupada per Coca-Cola.

  • Nou professionals procedents de Canàries, Extremadura, Madrid, Sant Sebastià, Valladolid, Zamora i Zaragoza, es disputaran el títol de Bartalent 2018 en un esdeveniment que se celebrarà el pròxim 14 de febrer.
  • Aquesta tercera edició del premi Bartalent de l'Any ha comptat amb la participació de més de 10.000 aspirants, tots ells usuaris de BartalentLab, la primera comunitat online creada per als professionals de l'hostaleria.

Nou finalistes procedents de Canàries, Extremadura, Madrid, Sant Sebastià, Valladolid, Zamora i Zaragoza, es disputaran el títol de Bartalent Lab en la gran final, organitzada per Coca-Cola, que es va cel·lebrar ahir a les instal·lacions del CETT.

Es tracta de la tercera edició d'aquesta iniciativa de Coca-Cola a Espanya que, en el 2018, ha comptat amb la participació de més de 10.000 aspirants, tots ells usuaris de Bartalent Lab, la primera comunitat online creada per a cambrers, que ofereix als professionals de l'hostaleria l'oportunitat de millorar les seves habilitats i actualitzar els seus coneixements per a posar-los al servei dels seus clients. Aquesta iniciativa s'emmarca en el compromís i suport de la companyia al sector de l'hostaleria. Els professionals que es donen d'alta o accedeixen a Bartalent Lab tenen accés a informació gratuïta sobre el sector amb la finalitat d'ajudar-los a créixer en la seva professió.
Cadascun dels nou finalistes ha tingut l'oportunitat d'obtenir punts gràcies a la seva evolució i participació en les activitats formatives de la plataforma. La suma dels punts obtinguts els ha permès ser reconeguts com a millor Bartalent en els diferents mesos de l'any en què el concurs ha estat obert, de febrer a novembre.

Els nou “Bartalent del mes” de 2018, competiran aquest dijous 14 de març per alçar-se amb el títol de Bartalent de l'any. Per a això, els nou finalistes hauran d'enfrontar-se a quatre proves en les quals hauran de demostrar els coneixements adquirits, les seves habilitats i aptituds com a professionals de l'hostaleria. Els finalistes hauran de mostrar la seva destresa en dos blocs de proves. Les dues primeres proves van enfocades a l'atenció al client, havent de muntar una taula des de zero i prendre la comanda d'un client sabent aconsellar-li correctament. Les dues segones proves seran sobre mixologia, on hauran de realitzar un còctel amb maridatge d’una tapa i defensar-ho davant del jurat.