Fotografia de: L'alumne Alex Galián guanya el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya! | CETT
Universitat de Barcelona

L'alumne Alex Galián guanya el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya!

12.03.2019
 
L'alumne Alex Galián guanya el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya!

El passat 7 de març, el CETT va ser present a la 36a edició del Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya, celebrat a l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar, amb la participació d’Alex Galián, alumne de 3er de Tècnic Mitjà en Cuina i Restauració, i de Nan Ferreres com a membre del jurat.

El certamen, que va comptar amb deu participants provinents de diferents escoles d’hoteleria i restauració de Catalunya, tenia com a novetat d’enguany, que el primer i segon classificat participaran al Concurs de Cocteleria de Catalunya organitzat pel Club del Barman.

El còctel ‘Golden Pleasure’, ideat i elaborat per l’alumne del CETT Alex Galián, va ser el mereixedor del primer premi i va rebre el trofeu Manuel Villalante atorgat per l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar. Mentre que, Guillem Cunill, alumne de l’Hotel-Escola de Sant Pol de Mar va rebre el guardó Especial Club del Barman al segon millor classificat pel còctel ‘Sky diving’.

El trofeu de l’Associació Catalana de Sommeliers, amb la major puntuació per part del jurat degustador, va ser per al còctel ‘Capvespre’ de Sara Ahdid, alumna de l’Escola d’Hoteleria Institut Baix Empordà. Ana Sánchez, de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Barcelona, va rebre el trofeu Josep M. Gotarda a la destresa i habilitat per ‘Red shot’. El premi a la millor explicació i comunicació del còctel va caure en l’alumna de l’Escola Joviat, Marta Farré, per “Bacassis”.

Enhorabona a tots els premiats i participants!

Visualitza la galeria d'imatges aquí.

Fotografia de: L'alumne Alex Galián guanya el 36è Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya! | CETT
Categories
CETT Concurs Cocteleria Concurs de Cocteleria Jove de Catalunya Alumnat Restauració Cicles Formatius