Fotografia de: La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà | CETT
Universitat de Barcelona

La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà

09.04.2019
 
La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà

Avui 9 d'abril, els nostres alumnes de Cicle Formatiu de Grau Mitjà de Cuina, Gastronomia i Restauració i de Grau Superior en Direcció de Cuina han gaudit d'una brillant demostració de cuina creativa i de proximitat a càrrec d'un dels cuiners nacionals de referència, guardonat amb una Estrella Michelin al 2017 i nombrat Cuiner de l'Any al 2016, el xef de L'Antic Molí Vicent Guimerà, i el seu equip.

Seguidament, Guimerà ha fet una presentació del nou llibre sobre la galera i L'Antic Molí i, ha obsequiat al CETT amb un exemplar que podreu consultar en breu al Centre de Recursos. Moltes gràcies Vicent!

Fotografia de: La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà | CETT Fotografia de: La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà | CETT  

El llibre, únic al mercat que compta amb la galera com a protagonista de totes les elaboracions, és una aposta per la galera, un crustaci que ha marcat la cuina de les llars pròximes a la desembocadura de l’Ebre (lloc de màxima proliferació per les característiques del sòl de la desembocadura) i que havia estat apartat fins al moment actual de l’Alta Gastronomia.

Vicent Guimerà és, des de fa 12 anys, el xef i propietari del Restaurant Antic Molí d’Ulldecona, que va obrir amb només 24 anys. La seva cuina és de proximitat, apostant per productes ecològics i locals.

Fotografia de: La galera: cuina creativa i de proximitat al CETT de la mà del xef Vicent Guimerà | CETT  

Categories
Campus CETT-UB CETT Vicent Guimerà llibre galera xef cicles formatius cuina restauració gastronomia