Fotografia de: No et perdis el vídeo del XXIV Concurs de Cuina i Serveis de Restauració del CETT! | CETT
Universitat de Barcelona

No et perdis el vídeo del XXIV Concurs de Cuina i Serveis de Restauració del CETT!

27.06.2019
 
No et perdis el vídeo del XXIV Concurs de Cuina i Serveis de Restauració del CETT!

Ja està disponible a Youtube el vídeo del Concurs de Cuina i Serveis de Restauració del CETT 2019 que va tenir lloc el passat 13 de maig a l'Aula Restaurant. El certamen, que enguany celebrava la seva vint-i-quatrena edició, està obert a tots els alumnes de 3r curs de Grau Mig de Tècnic en Cuina-Gastronomia i Serveis de Restauració i de 2n de Grau Superior de Tècnic en Direcció de Cuina i de Tècnic en Direcció de Serveis de Restauració del Curs 2018/2019.

Visualitza el vídeo

La participació es duu a terme en equips formats per 5 persones, tres representants de Cuina i Pastisseria i dos de Serveis de Restauració, i es divideix en dues fases:

Fase prèvia

Els equips han de presentar la seva proposta gastronòmica per un àpat i el jurat, composat per professorat del CETT, valora i selecciona els equips finalistes en base a la documentació presentada, l'estacionalitat dels productes, el rigor en la fitxa i l'escandall i el maridatge escollits.

Fase final

Els equips seleccionats pel jurat participen al Concurs on duen a terme la seva proposta davant del jurat degustador, el 13 de Maig de 2019. Les fases del concurs són les següents per a cada equip:

  • Realització del servei i maridatge de l’snack i l’aperitiu amb Cervesa Estrella Damm.
  • Elaboració del plat principal, seleccionat en la fase prèvia i maridat amb un vi o cava.
  • Elaborar uns bombons o Petit Fours de xocolata.

Els alumnes finalistes que van competir en aquesta edició va ser:

Grup 1: XAVIER AUZMENDI, IGNACIO GONZÁLEZ, JOAN NOVELLI, BEENA AGUILÓ I ALEX GALIÁN

Grup 2: ERIC GOMEZ, ANNA FARRAN, SOFIA SÁNCHEZ, SERGI MARCO I ALBA LUJÁN

Grup 3: PAULA CUENDA, DIDAC OCAÑA, MIQUEL TORRA, MIHAI BOGDAN I AINHOA MATA

El jurat degustador, format per personalitats referents del sector: Carles Gaig, propietari i xef del Restaurant Gaig; Alex Galí, coordinador general de la Fundació DAMM; Laura Ponts, CETT Alumni i estilista gastronòmica @lauraponts; David Salvador, periodista; Nan Ferreres, directora de l’Escola Tècnica Professional i dels estudis universitaris de gastronomia del CETT; i Vinyet Capdet, coordinadora d’estudis de cuina i gastronomia del CETT, va tastar i valorar les tres propostes gastronòmiques i va decidir atorgar el premi a l'equip 3 format per Mihai Bogdan, Paula Cuenda, Ainhoa Mata, Didac Ocaña i Miquel Torra, enhorabona!

El Premi consisteix en un joc de ganivets i una BECA d’estudis de la Fundació Damm, per valor de 800€, per a cadascun dels guanyadors per a realitzar qualsevol formació al CETT durant el curs 2019-20. A més d’un dinar per a tot l’equip a un restaurant gastronòmic amb estrella Michelin pel desembre de 2019.

Visualitza aquí les fotografies del concurs

La nostra més sincera enhorabona a tots els participants, al jurat i a l'organització que ha fet possible aquesta XXIV edició. Al curs vinent 2019-2020, coincidint amb els 50 anys que celebrem al CETT, tindrà lloc la 25ena edició que de ben segur tornarà a ser tot un èxit!

Informa't sobre els nostres Cicles Formatius d'Hoteleria aquí i reserva ara la teva plaça!

Categories
Campus CETT CETT Cicles Formatius Hoteleria Concurs Cuina Gastronomia Restauració Servei Restaurant Fundació DAMM