Fotografia de: Viu l'experiència CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Viu l'experiència CETT

05.11.2019
 
Viu l'experiència CETT
Ho hem tingut molt clar des del principi: la nostra raó de ser és aportar valor i transmetre coneixements en l’àmbit del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. Des del 1969, la família CETT no ha parat de créixer amb una aposta per la transformació constant. No es tracta només d’adaptar-nos als canvis, sinó també de ser capaços d’anticipar-nos-hi. És, precisament, en aquest procés natural que la marca CETT ha evolucionat fins al que és avui: una marca dinàmica, moderna, oberta, digital i inconformista que aprofita la seva expertesa per innovar i per anar sempre un pas més enllà. 

Amb una marcada vocació internacional i amb un compromís ferm amb la societat i la sostenibilitat, el CETT s’ha posicionat com a centre universitari de referència en l’àmbit formatiu i també en el teixit empresarial, amb el qual es manté un estret lligam. Des del rigor, i amb un equip format per professionals de primer nivell, el nostre és un centre universitari, un centre empresarial, un centre de recerca i, en definitiva un centre que connecta persones com tu. Persones que creen, que tenen projectes personals i professionals i que s’emocionen amb cada experiència. 

Travessa aquesta porta cap al coneixement i recorre aquest camí cap a tot allò que vulguis fer i cap a tot allò que vulguis ser. Viu l’experiència CETT!

Categories
CETT nova marca