Fotografia de: L'EUHT CETT – UB participa en el projecte "SICTUR" de SEGITTUR | CETT
Universitat de Barcelona

L'EUHT CETT – UB participa en el projecte "SICTUR" de SEGITTUR

02.12.2009
 

L’ Escola Universitària d’ Hoteleria i Turisme CETT – UB, com a membre de la RED Intur (Red Interuniversitaria de Postgrados en Turismo), participa en el projecte SICTUR (Sistema de Información de la Investigación Científica en Turismo a través de Internet) que té el recolzament de SEGITTUR (ens públic que té com a principal objectiu l’ impuls de la competitivitat turística a través de l’ aplicació de les noves tecnologies de la informació i comunicació).

El projecte SICTUR té, com a principals objectius:

  1. Difondre l’ oferta científica i tecnològica en l’ àmbit del turisme.
  2. Facilitar la interacció de la comunitat científica i empresarial a nivell nacional i internacional amb l’ objectiu de poder identificar els diferents agents de recerca, els treballs que es desenvolupen i la gestió de processos associats a la investigació i la innovació.

Un cop estigui en marxa el SICTUR serà possible, per exemple, consultar els projectes que s’ han desenvolupat en l’ àmbit turístic universitari: recerques, publicacions en revistes, llibres, aportacions a congressos, tesis doctorals, etc.

Aquesta participació s’ està coordinant des de l’ àrea de Màsters i Postgraus de l’ EUHT CETT – UB per, un cop acabades les primeres fases del projecte (preparació de la base de dades, definició dels seus classificadors, etc.), donar cabuda a tota la comunitat de professionals del Grup CETT.

Categories
cett projecte sictur seggitur