Fotografia de: Comunicat sobre el Covid-19 per a l'alumnat del CETT | CETT
Universitat de Barcelona

Comunicat sobre el Covid-19 per a l'alumnat del CETT

12.03.2020
 
Comunicat sobre el Covid-19 per a l'alumnat del CETT

Benvolguts i benvolgudes,

Atenent  a les directrius rebudes pel Govern de la Generalitat de Catalunya avui,  12 de març de 2020, el  CETT comunica  l’aturada de tota l’activitat docent presencial a partir de demà divendres,  13 de març, i fins a nou avís.  

D’acord amb el nostre compromís amb la formació i gràcies a la nostra experiència en metodologies en línia, podem garantir la impartició dels diferents programes formatius (cicles formatius, estudis de graus, màsters i postgraus, study abroad,...). Per tant, a partir del dia 13 de març s’apliquen les següents mesures:

• L’accés al CETT queda restringit a professorat i personal de serveis i queden anul·lats els serveis del Fòrum, de l’Aula Restaurant, del Centre de Recursos i de les aules d’informàtica. 

• Continuem la docència en línia. Connecteu-vos a cada assignatura a través del Campus Virtual en què trobareu les instruccions del professorat.

• Pel que fa a les pràctiques externes en empreses, queden temporalment cancel·lades  per a tot l’alumnat. Els implicats rebreu informació addicional de Career Services.

Mantingueu-vos atents a les notícies del Campus Virtual a través del qual us informarem puntualment de qualsevol novetat. També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció de virus i que podeu consultar a canalsalut.gencat.cat/coronavirus

Us agraïm a tots la vostra col·laboració davant aquesta situació d’excepcionalitat.

 

Categories
Covid-19