Fotografia de: El CETT participa a la FiraCampusVirtual per orientar els futurs professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT participa a la FiraCampusVirtual per orientar els futurs professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia

15.05.2020
 
El CETT participa a la FiraCampusVirtual per orientar els futurs professionals del turisme, l’hoteleria i la gastronomia

El CETT participarà del 20 al 24 de maig a FiraCampusVirtual, la plataforma digital que ha dissenyat Fira de Barcelona perquè tots els joves i estudiants puguin orientar el seu futur professional i conèixer l’oferta acadèmica actual. Es tracta d’una iniciativa que sorgeix davant la impossibilitat de no poder celebrar el Saló de l’Ensenyament i el Saló Futura, a causa de laCOVID-19.

El CETT, com a centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia, participarà a la plataforma per orientar els joves que volen explorar nous horitzons per al seu futur i connectar-se al món en un entorn internacional. En concret, el CETT ofereix formació a tots els nivells: universitària, postgrau i de doctorat, formació professional i formació contínua per a professionals en format presencial, semipresencial i online.

Durant la fira, el CETT, que compta amb 50 anys de trajectòria, posarà els seus professionals a disposició dels estudiants per orientar-los sobre els estudis que ofereix, a través de xats, videoconferències i trucades, atenent qualsevol consulta al respecte.A més, estarà també en contacte amb tutors i orientadors d’instituts, per tal de facilitar-los la informació més completa sobre el centre universitari.

L’equip d’orientació a futurs estudiants del CETT ja està permanentment a disposició de totes aquelles persones interessades en formar-se en l’àmbit del turisme, l’hoteleria o la gastronomia a través de diferents canals, actualment en format virtual: Skype, Hangout, telèfon, correu electrònic o Whatsapp són algunes de les possibilitats. Podeu trobar tota la informació de contacte aquí.

En el cas dels programes de grau, el CETT organitza durant el mes de juny sessions informatives obertes per a tothom qui vulgui més informació al respecte. En concret, seran el dia 2 de juny per al Grau de Turisme i el 3 de juny per al Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques. Pots registrar-te aquí.

Al CETT, els estudiants poden experimentar a través de la innovació i la pràctica, amb instal·lacions com l’Aula Restaurant -un restaurant gastronòmic real, on els alumnes fan les pràctiques formatives- o l’Hotel Alimara Barcelona, centre d’aplicació del CETT que es troba al mateix campus.

Amb una clara vocació internacional i un model formatiu que combina la docència presencial i la virtual que es basaen la qualitat, el rigor, la innovació i els estudis aplicats, el CETT és també un centre de recerca que aporta valor al sector des de la seva experiència de 50 anys i des de l’aposta per la responsabilitat i la sostenibilitat.

Categories
FiraCampusVirutal Saló Ensenyament formació assessorament