Fotografia de: La UB lidera a l’Estat els rànquings internacionals QS World University i CWUR | CETT
Universitat de Barcelona

La UB lidera a l’Estat els rànquings internacionals QS World University i CWUR

11.06.2020
 
La UB lidera a l’Estat els rànquings internacionals QS World University i CWUR

La universitat, a la qual està adscrit el CETT, és referent en àmbits com la reputació acadèmica, la qualitat de l’ensenyament o l’ocupabilitat dels exalumnes.

La Universitat de Barcelona, a la qual està adscrita el CETT, és la primera universitat de l’Estat classificada en l’edició 2021 del prestigiós rànquing QS World University Rankings, on ocupa el lloc 183 mundial, d’un total de 1.600 institucions d’educació superior.

Per indicadors, la UB destaca en reputació acadèmica, on se situa en la posició 86 a escala global. A més, el rànquing també valora la contractació dels graduats, les citacions científiques per docent, la ràtio docent-estudiant i el grau d’internacionalització del professorat i l’alumnat.

D’altra banda, la Universitat de Barcelona també ocupa la primera posició de l’Estat en els Center for World University Rankings (CWUR). Concretament, ocupa la posició 133 d’aquest rànquing mundial, que analitza unes 20.000 universitats. La UB es situa, així, en el 0,7 % de les millors universitats del món. Els CWUR tenen en compte quatre àmbits: la qualitat de l’ensenyament, l’ocupabilitat dels exalumnes, la qualitat del personal docent i investigador i els resultats i rendiment de la recerca. 

El CETT-UB, com a centre universitari de referència de turisme, hoteleria i gastronomia, ofereix formació a tots els nivells: universitària, postgrau i de doctorat, formació professional i formació contínua per a professionals en format presencial, semipresencial i online. 

El centre proposa als estudiants un model de formació integral propi, basat en el rigor, la innovació i l’experiència, que els permet experimentar a través de la innovació i la pràctica, amb instal·lacions pròpies com l’Hotel Alimara Barcelona, centre d’aplicació que es troba al mateix campus, o l’Aula Restaurant, un restaurant gastronòmic real, en el qual els alumnes fan les pràctiques formatives. 

D’altra banda, el CETT-UB és també un centre de recerca que vetlla per aportar valor al sector des de la seva experiència de 50 anys i des de l’aposta per la responsabilitat i la sostenibilitat. 


Categories
UB CETT CETT-UB