Fotografia de: El Fòrum REDINTUR CETT-UB celebra una dècada | CETT
Universitat de Barcelona

El Fòrum REDINTUR CETT-UB celebra una dècada

09.11.2020
 
El Fòrum REDINTUR CETT-UB celebra una dècada
La xarxa interuniversitària de postgraus en turisme REDINTUR juntament amb el CETT-UB organitzen la desena edició del Fòrum. Una dècada després, s'han sumat nombroses universitats espanyoles a la xarxa, fins arribar a sumar un total de 28, respectant un dels principals objectius: promoure el valor estratègic dels estudis universitaris de turisme en un país en què el turisme constitueix una de les principals activitats.

Davant l'actual escenari de crisi sanitària, el fòrum reunirà els directors dels principals instituts de recerca turística de l'estat, per tal d'analitzar la recerca universitària en turisme en l'escenari de la COVID-19. A més, i per posar en valor les contribucions que cada any realitzen centenars d'estudiants de postgraus en turisme al nostre país, es presentaran els vuits millors Treballs de Fi de Màster (TFM) de turisme de el curs 2019-20. Treballs que demostren la brillantor que assoleix l'alumnat, que aborda temes tan actuals i transversals com el turisme (crisi sanitària, destinacions intel·ligents, imatge de les destinacions, digitalització, història, oleoturisme, apoderament femení...).

L'esdeveniment serà retransmès en directe i podrà seguir-se de forma gratuïta a partir de dijous 12 de novembre a partir de les 16.30 h.

Els vuit TFM que es presentaran el X Fòrum REDINTUR CETT-UB són:
  • Empoderamiento femenino y Desarrollo local en la España vaciada. Caso de estudio: Teruel
  • Hacia la prospección de los sistemas de gestión de destino y su papel en el actual escenario turístico. Un análisis aplicado a la red-DTI comunitat valenciana.
  • El turismo en Baiona de Galicia: El nacimiento del sector turístico local y los establecimientos de la Edad de Oro
  • Análisis del impacto espiritual del turismo religioso en la experiencia turística: el caso del camino Ignaciano
  • Análisis de las posibilidades gastronómicas del AOVE como base para el diseño de experiencias de oleoturismo en Extremadura
  • Iniciativas digitales de los museos en tiempos del Coronavirus: una mirada a los museos más visitados del mundo
  • Sympathetic sentiment to Serbia among Chinese netizens: the influence of Chinese cyber nationalism and patriotism on pre-travel tourist behaviour
  • Turismo de nicho de la demarcación de Lleida: Análisis de contenido y estrategias de marketing en las redes sociales

Categories
REDINTUR CETT-UB postgraus recerca turisme