Fotografia de: El CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’ | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’

25.05.2021
 
El CETT publica les conclusions de l’Observatori ‘Transformació tecnològica i talent digital en turisme’

El CETT, des del seu compromís amb la generació i transmissió de coneixement expert, publica el més destacat de la darrera edició de l’Observatori CETT, que va posar el focus en la transformació digital del sector turístic i la importància d’impulsar la formació per fer-la efectiva.

L’acte va comptar amb experts de l’àmbit de la innovació i la formació, que van compartir diferents perspectives sobre com fer front als reptes i oportunitats que sorgeixen de la digitalització del sector turístic i com el talent digital actua com a pilar d’aquesta transformació.

El dossier recopila les intervencions més destacades del debat i les principals conclusions dels experts, així com el detall de l’estudi ‘Talent i turisme. El talent digital en el sector Travel Tech’, presentat per ACCIÓ. El document repassa, alhora, l’aposta del CETT per la formació de talent digital i les diferents formacions que imparteix en aquest àmbit.

Categories
CETT Observatori CETT Innovació Transformació Digital