Fotografia de: S’amplia el termini per participar als Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors | CETT
Universitat de Barcelona

S’amplia el termini per participar als Premis CETT Fundació Projectes Emprenedors

20.07.2021
 

CETT Fundació amplia fins al dia 8 de setembre el termini per participar a la XVII edició dels Premis Projectes Emprenedors, que tenen com a objectiu fomentar l’emprenedoria, donar suport al sector i impulsar els tres millors projectes en el sector turístic, hoteler i gastronòmic.

A més de reconèixer la innovació i l’aportació de noves perspectives i de models de negoci en el sector, els premis doten les iniciatives vencedores de recursos econòmics i un programa de mentoring amb professionals, que permet guiar als emprenedors per accelerar el procés de desenvolupament del projecte i ajudar-los a conduir el negoci de manera òptima.

Qui pot presentar candidatura

Poden presentar la seva candidatura de forma online totes les persones físiques o empreses que s’hagin constituït a partir de gener de 2018 que ho desitgin. De forma específica, els premis també s’adrecen a aquells projectes emprenedors en fase inicial que ja tinguin un MVP (Minimum Viable Product) en el qual sigui necessari testejar i/o incorporar diferents elements clau que ajudin a la seva acceleració.

Els guardons compten, a més, amb el patrocini de la Diputació de Barcelona i amb el suport i col·laboració del CETT i Àgora BCN Residència Universitària Internacional.

emprenedors CETT
Categories
projectes emprenedors