Fotografia de: EL CETT AMB FERRAN ADRIÀ RECAPTEN 7.763,61€ PER LA MARATÓ DE TV3 | CETT
Universitat de Barcelona

EL CETT AMB FERRAN ADRIÀ RECAPTEN 7.763,61€ PER LA MARATÓ DE TV3

15.12.2011
 
EL CETT AMB FERRAN ADRIÀ RECAPTEN 7.763,61€ PER LA MARATÓ DE TV3

El CETT amb la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia, sensibles amb el projecte solidari de la Marató de TV3, hem sumat esforços organitzant, el dijous 15 de desembre a les 12.00h a l’Hotel Alimara del CETT, una màster class amb el títol “elBullifoundation a desembre 2011” a càrrec de Ferran Adrià i presentat per Albert Om.

La conferència i l’activitat en si ha estat tot un èxit. Unes 700 persones totalment entregades, entre les quals destaquen els estudiants de cuina, però també universitaris de grau i postgrau, representants acadèmics de la Universitat de Barcelona,  de la Fundació Alícia, del CETT, també familiars d’alumnes, representants del sector professional i mitjans de comunicació entre un llarg etcètera, han seguit durant dues hores els parlaments primer del periodista Albert Om i després del xef Adrià que ha presentat als assistents els seus plans de futur, tot començant pels seus orígens, incloent un timeline de la història de la restauració. La gran complicitat entre els dos cracks mediàtics ha amenitzat en tot moment la xerrada ...

La principal missió però de l’activitat ha estat sens dubte la recaptació de fons per la Marató de TV3, que en l’edició d’aquest any (18 de desembre http://www.tv3.cat/marato/) està dedicada, en el seu 20è aniversari, a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits. “En algun moment de la nostra vida, tots podem necessitar un òrgan per continuar vivint. Avui dia a Catalunya hi ha unes 1.300 persones que esperen un òrgan.”
En aquests moments des del CETT hem recaptat un total de 7.763,61€ que aniran íntegrament a la Marató de TV3 per contribuir a l'avenç de la recerca biomèdica sobre malalties sense guariment conegut.
Si encara desitgeu fer el vostre donatiu, a través del CETT,  teniu de temps fins el 18 de desembre al número de compte d’Unnim 2059 0628 10 80-000558-54.

Desitgem, una vegada més, expresar la nostra gratitud per poder amb el suport incondicional del Ferran Adrià i de l'Albert Om, i també per la col·laboració inestimable de Kiko Ruiz, director de la nueva serie de TV3 "Kubala, Moreno i Manchón"
(http://www.tv3.cat/actualitat/328820/TV3-roda-Kubala-Moreno-i-Manchon).

Agraiments a les empreses: ADDIS per facilitar-nos la taula de so, Transwaal per regalar-nos els davantals i l'Hotel Alimara del CETT fer cedir les seves instal·lacions.


Moltes gràcies a tothom pel vostre suport i treball desinteressat !!!

ACCEDEIX A L'ÀLBUM DE FOTO (PICASSA)

Fotografia de: EL CETT AMB FERRAN ADRIÀ RECAPTEN 7.763,61€ PER LA MARATÓ DE TV3 | CETT
El CETT amb la Marató TV3 amb Ferran Adrià i Albert Om

 

Enllaç al vídeo del programa de la Marató a on surt l'activitat del CETT ( minut 52)

 

 

 

 

Categories
Marató TV3 RSE CETT