Fotografia de: L' ACE de Turisme, Cultura i Territori del CETT crea guies temàtiques sobre cinema i turisme per smartphones | CETT
Universitat de Barcelona

L' ACE de Turisme, Cultura i Territori del CETT crea guies temàtiques sobre cinema i turisme per smartphones

05.04.2012
 
L' ACE de Turisme, Cultura i Territori del CETT crea guies temàtiques sobre cinema i turisme per smartphones
L’acord entre Labtrip i l’ACE de Turisme, Cultura i Territori del CETT permetrà que es creïn i es comercialitzin conjuntament guies temàtiques sobre cinema i turisme a diferents ciutats europees. De moment, les cinc primeres guies, creades pel professor i coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori Eugeni Osácar, són de la ciutat de Barcelona. Woody Allen, Pedro Almódovar i pel•lícules com Manuale d’amore, El perfum i Una casa de locos són els protagonistes de les noves guies. Les properes guies seran de París, Londres i Roma, amb directors tan coneguts com Woody Allen i Federico Fellini i pel•lícules com Midnight in Paris, Nothing Hill i La Dolce Vita.
Labtrip és una empresa creada l’any 2011 que ofereix una solució innovadora per les escapades a Europa a través del web i d’aplicacions de mòbils i tabletes (disponible per iOS i Andorid). A partir de guies personalitzades, pràctiques i completes volen millorar la experiència del viatge.
Una de les claus de l’èxit d’empreses com Labtrip, és disposar de continguts atractius, personalitzats i únics que els faci ser competitius, i és aquí on la recerca universitària i la transferència tecnològica des del CETT pot esdevenir important. És per aquesta raó que l’ACE de Turisme, Cultura i Territori aposta per aquestes noves formes de turisme com element bàsic de consolidació de la recerca.
Categories
Ace de Turisme Cultura i Territori
Material relacionat
comprar-guia