Fotografia de: Cloenda a Màlaga del V Fòrum Nacional d'Escoles d'Hostaleria | CETT
Universitat de Barcelona

Cloenda a Màlaga del V Fòrum Nacional d'Escoles d'Hostaleria

18.05.2012
 
Cloenda a Màlaga del V Fòrum Nacional d'Escoles d'Hostaleria

Sota el títol VALORS ACTUALS EN LA FORMACIÓ HOSTELERA: NOUS PERFILS I NOVES TECNOLOGIES EN LA FORMACIÓ, el dimarts 15 de maig es va clausurar, al CIO Mijas (Màlaga), el V Fòrum Nacional d'Escoles d'Hostaleria, organitzat per l'Associació Nacional de Escuelas de Hostalería - AEHOS.

 Aquesta trobada s'ha celebrat amb la intenció d'apropar els problemes actuals de la formació hotelera i analitzar solucions per a la seva adequació a les necessitats reals del sector en aquests temps, amb especial èmfasi en l'estudi del nou perfil de l'alumnat i l'ús de les noves tecnologies en formació: el seu ús a l'aula, el posicionament de la formació en les xarxes socials, la formació on - line i els simuladors formatius.

 El Fòrum, que va ser inaugurat per la delegada provincial del Govern Andalús, Susana Ràdio, ha comptat amb l'assistència dels responsables docents d'escoles d'hostaleria públiques i privades de tot Espanya juntament amb experts en formació, ocupació i noves tecnologies. A l'acte de cloenda, Pere Oliver, president de Aehos, va animar els assistents a treballar de forma conjunta per adaptar la formació hotelera a les necessitats socials i econòmiques actuals.

Categories
Escola d'Hoteleria i Turisme CETT AEHOS