Fotografia de: El CETT acull la final del 1r Certamen Professional de Pasta Italiana "Alta Cucina" | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT acull la final del 1r Certamen Professional de Pasta Italiana "Alta Cucina"

12.06.2012
 
El CETT acull la final del 1r Certamen Professional de Pasta Italiana "Alta Cucina"
La marca de pasta italiana d'alta gamma De Cecco va celebrar el passat dilluns 11 de juny a les instal · lacions de l'Escola d'Hoteleria del CETT la final de la I ª edició del Certamen Professional de Pasta Italiana "Alta Cucina", un concurs d'àmbit nacional que ha convidat a estudiants d'hostaleria i cuiners consolidats a realitzar una recepta prenent la pasta com a protagonista.
D'entre els 16 finalistes provinents de ciutats de tota la geografia espanyola i que han participat en el certamen (Saragossa, València, Jaén, Guipúscoa, Girona, Pontevedra, Madrid, Eivissa, Còrdova i Barcelona), el jurat ha seleccionat la millor recepta en la "Categoria Joves Promeses" i en la "Categoria Professional". Sergio Rozas Monzó, estudiant valencià de la Universitat Basque Culinary Center de Sant Sebastià, ha resultat finalista en la "Categoria Joves Promeses" amb la presentació d'un plat d'espaguetis a la bolonyesa d'ànec i espàrrecs amb poma i terra, i Germán Espinoza Urquiza , xef del Restaurant Vermell de Sant Cugat del Vallès, ha estat el guanyador en la "Categoria Professional", amb l'elaboració d'un cilindre d'albergínia a la brasa, pesto de pell de carbassó i cansalada cruixent.
Des de l'inici de la convocatòria, el mes de març, l'organització ha recollit més d'un centenar de receptes; d'entre elles els internautes, amb més de 20.000 vots, i el jurat comercial de CBG, distribuïdora de la marca, han seleccionat 16 els autors han participat avui en aquesta prova culinària presencial. En 40 minuts, els aspirants als premis De Cecco han donat curs a la seva creativitat i han creat suculents i exquisits plats de pasta, d'acord amb uns ingredients prèviament seleccionats i amb els mateixos estris de cuina que els seran facilitats per l'organització.
Tots els finalistes han rebut un diploma culinari de mans del prestigiós xef, tres estrelles Michelin, Heinz Beck, qui ha actuat d'amfitrió. Per la seva banda, el guanyador en la categoria "Jove Promesa" ha obtingut un stage de formació en un dels restaurants de Heinz Beck i la possibilitat de visitar la fàbrica De Cecco. Per la seva banda, el guanyador en la "Categoria Professional" ha estat nomenat ambaixador de la marca De Cecco durant un any i ha rebut una dotació econòmica de 1500 €. També visitarà la fàbrica De Cecco i tindrà l'opció de realitzar un workshop amb Heinz Beck.

Font
Gabinet de Premsa Intermèdia GdC
Categories
Escola d'Hoteleria CETT Cuina Concursos