Fotografia de: El CETT engega un projecte formatiu en turisme de formació permanent: IMIFOPtur | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT engega un projecte formatiu en turisme de formació permanent: IMIFOPtur

06.07.2012
 
El CETT engega un projecte formatiu en turisme de formació permanent: IMIFOPtur
El CETT, en col·laboració amb la Facultat de Psicologia de la Universitat de Barcelona,  ha engegat un programa formatiu d’educació superior presentat en Itineraris modulars integrals de formació permanent, específic per a l’àmbit del turisme, anomenat IMIFOPtur, els crèdits dels quals estaran reconeguts per la Universitat de Barcelona. Aquest projecte està finançat pel Ministerio de Educación en el marc del Programa d’Atenció Integral i Empleabilitat dels estudiants Universitaris”.
El programa facilitarà la millor circulació entre els diferents estudis d’educació superior, amb l’objectiu de millorar l’ocupabilitat i la capacitat emprenedora dels estudiants d’educació superior. Alhora, es dissenyarà per ser presentat en format presencial, semi-presencial (blended) i no presencial per internet (e-learning).
El projecte compte amb el recolzament i la col•laboració de l’Associació Catalana d’Agències de Viatges (ACAV), el Gremi d’Hotels de Barcelona, el Gremi de Restauració de Barcelona, l’Unió Catalana d’Agències de Viatges Emissores (UCAVE), Skäl International Girona, l’empresa hotelera HUSA i l’empresa de viatges i transports Julià Tours.
En aquests moments s’està duent a terme la segona fase a on s’analitzen les prioritats de formació entre els estudiants i graduats superiors i a on l’alumnat finalitzador del CETT i Alumni participen de forma activa a través d’una enquesta.
(L’alumnat del CETT que ho desitgi pot accedir a l’enquesta a través del Campus Virtual).
A la primera fase es varen analitzar les necessitats del sector turístic espanyol en termes de formació.
Està previst que el desenvolupament del Projecte IMIFOPtur finalitzi aproximadament a finals d’aquest any.

 
 
Categories
Formació on-line