Fotografia de: El Terres CETT mostra campanyes de turisme audiovisual d'arreu de la península | CETT
Universitat de Barcelona

El Terres CETT mostra casos d’èxit de campanyes de turisme audiovisual

24.11.2021
 
El Terres CETT mostra casos d’èxit de campanyes de turisme audiovisual

L’Hotel Alimara ha acollit aquest dimecres el Terres CETT. Es tracta d’una proposta emmarcada en el Terres Lab, congrés coorganitzat pel CETT-UB explorar les noves tendències en l’ús de l’audiovisual per comunicar i explicar les experiències turístiques.

En la trobada s'han mostrat els següents casos:

Al Terres CETT, també hi ha hagut presència de l’International Committee of Tourism Film Festivals (CIFFT) amb l’assistència del seu director, Alexander Kammel, i del seu secretari general, Hugo Marcos. Precisament, la projeccció de la ranking list 2021 del CIFFT ha estat el punt final del Terres CETT d’enguany.

Tortosa va ser seu al setembre el Terres Lab. En representació del CETT-UB, hi van prendre part el Dr.Eugeni Osácar, amb la conferència El turisme cinematogràfic com factor clau de marketing per a les destinacions, i el mateix Osácar i els doctors Jordi Arcos, Alexandra Georgescu i Enric López C. van ser integrants del comitè científic. A més, la professora i investigadora del CETT-UB Esther Velasco va moderar la taula rodona sobre el turisme cinematogràfic com experiència turística.