Fotografia de: Neix el Consell Acadèmic del CoE in Tourism Innovation | CETT
Universitat de Barcelona

Neix el Consell Acadèmic del Centre d’Excel·lència en Innovació Turística amb la participació del CETT-UB

02.12.2021
 
Neix el Consell Acadèmic del Centre d’Excel·lència en Innovació Turística amb la participació del CETT-UB

El Centre d’Excel·lència en Innovació Turística (CoE in Tourism Innovation) ha celebrat aquest dimecres la reunió constitutiva del seu Consell Acadèmic. L’òrgan està format per les principals institucions universitàries de Catalunya especialitzades en formació i recerca en turisme des de diferents disciplines, entre les quals hi ha el CETT-UB.


A més del CETT-UB, hi són presents la Universitat Autònoma de Barcelona; la Universitat de Girona; la Universitat de Lleida; la Universitat Oberta de Catalunya; la Universitat Politècnica de Catalunya (Institut Habitat, Turisme, Territori); la Universitat Pompeu Fabra (Tecnocampus); la Universitat Ramon Llull (IQS School of Management) i la Universitat Rovira i Virgili.

Formació i recerca en turisme

El Consell Acadèmic es configura com un òrgan consultiu que ajudarà orientar el desenvolupament de projectes en el marc del CoE in Tourism Innovation en coordinació amb els seus promotors. A més, facilitarà el foment de la col·laboració entre els membres del CoE in Tourism Innovation en els àmbits de la formació, la recerca i la transferència de coneixement, per desplegar noves activitats i la col·laboració amb altres institucions amb interessos comuns.

Quant a la transferència de coneixement, l’òrgan assessor podrà promoure la discusió de temàtiques rellevants en relació a l’activitat turística a través de la preparació de documents d’anàlisi o l’organització de jornades de debat, plantejar propostes de col·laboració entre els seus membres i participar en l’organització d’activitats públiques per part del CoE in Tourism Innovation. El plenari del Consell Acadèmic es reunirà com a mínim una vegada l’any i les institucions acadèmiques que en formen part podran renovar en períodes successius de dos anys el seu compromís.

Origen del CoE in Tourism Innovation

El CoE in Tourism Innovation està promogut pel centre tecnològic Eurecat amb la col·laboració de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, de les diputacions catalanes, dels ajuntaments de Barcelona i Vila-seca i d’empreses líders del sector.

Entre els promotors del CoE in Tourism Innovation, hi ha Barcelona Turisme, l’Agència Catalana de Turisme, Advanced Leisure Services, L’Aquàrium de Barcelona, Avant Grup, Avoris, Baqueira/Beret, CaixaBank, CONFECAT, Fira de Barcelona, La Pedrera-Casa Milà, Guitart Hotels, La Roca Village, MedPlaya, Oh!Tels, PortAventura World, ROC Roi i Sangulí Salou.

Consell Acadèmic del CoE in Tourism Innovation

Reunió del Consell Acadèmic del CoE in Tourism Innovation