Fotografia de: Una aposta decidida per la internacionalització | CETT
Universitat de Barcelona

Una aposta decidida per la internacionalització

17.07.2012
 
Una aposta decidida per la internacionalització

El CETT amb l'objectiu de seguir formant professionals de qualitat compromesos amb la societat i amb un panorama internacional ha signat aquest curs 6 nous convenis internacionals. Es tracta de centres referents al seu país pel seu nivell d’estudis en temes empresarials i turístics i que gaudeixen d’un gran prestigi dintre de l’àmbit universitari internacional, tal com el Tecnológico de Monterrey i la Universidad de Monterrey- UDEM-  de Mèxic, la Universidade Paulista (UNIP) de Brasil. Així mateix, la University of Technology Sydney (UTS) ha estat la darrera de les universitats amb la que el CETT ha consolidat els seus vincles de col•laboració acadèmic. Així juntament amb l’acord signat amb la Victoria University, el CETT aconsegueix reforçar significativament la seva presència a Austràlia ampliant així les possibilitats de mobilitat del seus estudiants.


D’altra banda s’han establert nous lligams amb la TEXAS A&M UNIVERSITY (EEUU) amb la voluntat de col•laboració entre ambdues institucions i que assenta les bases per a la signatura en un futur pròxim d’un nou conveni més ambiciós entre TAMU i CETT-UB.

El CETT compta amb una llarga tradició de relació i col•laboració amb universitats i institucions  d’altres països i cada any possibilita als seus estudiants dur a terme intercanvis internacionals dintre del programa europeu ERASMUS amb 11 universitats europees, a més d’altres intercanvis amb universitats americanes, com la Université du Quebec à Montreal (Canada), la Universidad de Anáhuac a Mèxic i als EUA, la Pennsylvania State University i el Pennsylvania College of Technology.


L' increment d'estudiants i professors internacionals, l'oferta de titulacions internacionals conjuntes, l'atracció de talent i l'augment en el nombre de projectes i xarxes internacionals liderades constitueixen els eixos de l'estratègia d'internacionalització del CETT.

Categories
Internacional CETT Grado en Turismo