Fotografia de: El CETT seu de la presentació de la iniciativa MASROIG VI SOLIDARI 2013 | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT seu de la presentació de la iniciativa MASROIG VI SOLIDARI 2013

07.05.2013
 
El CETT seu de la presentació de la iniciativa MASROIG VI SOLIDARI 2013
El propietari de Vila Viniteca, Quim Vila i l'escriptora Empar Moliner varen presentar el passat dijous 9 de maig a les 19.00 hores al CETT la tercera edició de "Masroig Vi Solidari", una iniciativa que uneix vi i solidaritat de la mà de set cellers del Masroig (DO Montsant) per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. En l'acte es va presentar la nova anyada de Masroig Vi Solidari, així com la proposta d'etiquetatge duta a terme per l'estudi Atipus. També han participat en el disseny de l'etiqueta els alumnes de les cinc escoles del Priorat i els pacients de la unitat d'oncologia infantil de l'Hospital Sant Joan de Déu. 

Els cellers participants van ser: Orto vins; Orto vins; Coca i Fitó; Dit Celler, Cellers Can Blau, El Vi a Punt; Celler El Masroig i Mas de l'Abundància. En total es  posaran a la venda 1.500 ampolles de vi solidari, que es vendran a 10 euros durant la III Fira del Vi Solidari que es realitzarà el dissabte 8 de juny a Masroig. 

Per aquelles persones que no puguin anar a la festa però que vulguin col•laborar amb la iniciativa, es podran comprar ampolles a través  del web www.vilaviniteca.es.

Podeu, a través de l'enllaç, visualitzar el vídeo que es va fer. 
Material relacionat
V6ZDHYG-0Gc