Fotografia de: Celebrem la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic “Recruitment 2.0 : Posiciona't, busca i troba feina a les xarxes socials” | CETT
Universitat de Barcelona

Celebrem la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic “Recruitment 2.0 : Posiciona't, busca i troba feina a les xarxes socials”

14.05.2013
 
Celebrem la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic “Recruitment 2.0 : Posiciona't, busca i troba feina a les xarxes socials”

El passat 23 de maig a les 18.00h va tenir lloc la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic. En aquesta edició tractarem el tema: RECRUITMENT 2.0 : POSICIONA’T, BUSCA I TROBA FEINA A LES XARXES SOCIALS

El sector Turístic és en aquests moments un dels sectors que possiblement està resistint millor la situació econòmica actual i encara està generant oportunitats per els seus professionals. Tot i així, cada vegada cal més esforços per tal d’aconseguir una entrevista de feina.  En aquesta jornada ens proposem, no només presentar l’estat actual de la recerca de feina al sector turístic,  sinó també aportar eines que ajudin als alumnes a trobar feina a través de les xarxes socials, com a mitjà indiscutible en els actuals processos de selecció.

Actualment, els contactes personals, els professionals i també les pràctiques i les borses de treball de la Universitat han estat en el nostre cas,  les principals vies per aconseguir trobar feina. Però indubtablement això es complementa d’una manera molt important amb la incorporació de les xarxes social, no només en les especialitzades com LInkedin, sinó també en les genèriques com Facebook o Twitter, per exemple.

Els que hem tingut l’ oportunitat de poder ajudar en la formació dels actuals professionals del sector turístic, ja fa molts anys que estem insistint en un correcte ús d’ aquestes eines socials online, doncs és una forma més de tenir visibilitat positiva i, en conseqüència, poder entrar en processos de selecció de personal o, si més no, de poder “sumar” a totes les competències que ja presenten els nostres alumnes i antics alumnes.


En aquest sentit, aquesta Jornada va reflexionar sobre la importància d’ un correcte ús de les xarxes socials “professionals” per a que siguin una ajuda en l’ empleabilitat, doncs cada cop més les organitzacions les utilitzen i les empreses de selecció les “filtren” en la recerca del millor candidat pels seus clients.

 

 Objectius

La jornada va donar resposta, entre d’ altres, a les preguntes següents:

 -       Quins és l’ estat actual de les empreses quan cerquen talent?

-       Quines són les eines “2.0” més habituals en aquest món de reclutament online?

-       Quin és el millor ús que els candidats poden fer d’ aquest tipus d’ eines “social recruitment”?

-       Com és un procés de selecció quan s’ integra el “social recruitment”?

 

Públic objectiu

La jornada s’adreçava a professionals del sector turístic i a alumnes de totes les formacions del CETT i antics alumnes de programes turístics que vulguessin millorar els seus coneixements sobre aquesta temàtica.


Programa de la Jornada

 

18.00 h. INAGURACIÓ DE LA JORNADA

 Sra. Jose Antonio Perez Aranda, Director de l'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme CETT-UB

18.15 h.  PONÈNCIA CONTEXTUALITZADORA DE LA JORNADA

  •  Rosaura Alastruey, Directora de ProyectosTIC i conferenciant experta en networking professional i eines 2.0. 

18.45 h. TAULA DE DEBAT:  “EXPERIÈNCIES I BONES PRÀCTIQUES EN RECRUITMENT 2.0 EN EL SECTOR TURÍSTIC.”

 

Ponents

Empresa

MELISSA TORRES

Cluster Director Human Resources ,
HILTON DIAGONAL MAR BARCELONA

ANNA JIMÉNEZ

Regional Marketing Manager, HOTEL.INFO

SERGI TORRES

Team Leader Customer Service, American Express Barceló

PILAR FORTES

Jefa de Reclutamiento e Integración, SODEXO

 

  Moderadora


Més informació cettalumni@cett.cat i Web de CETT Alumni

Canal Youtube CETT

 

#jornadarrhhcett2013

Enllaç a l'Àlbum fotos Picasa

Fotografia de: Celebrem la IX Jornada de Gestió de les Persones en el Sector Turístic “Recruitment 2.0 : Posiciona't, busca i troba feina a les xarxes socials” | CETT
IX Jornada de Gestión de las Personas en el Sector Turístico "Recruitment 2.0"

 

Categories
cett alumni rrhh jornada gestió de les persones