Fotografia de: Col.laboració de l' EUHT CETT-UB en el desenvolupament del turisme comunitari i responsable | CETT
Universitat de Barcelona

Col.laboració de l' EUHT CETT-UB en el desenvolupament del turisme comunitari i responsable

03.10.2013
 
Col.laboració de l' EUHT CETT-UB en el desenvolupament del turisme comunitari i responsable
lba Sud en col.laboració amb l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (CETT-UB), l’Ajuntament de Sant Cugat, Èxode Viatges i TOSCA, i amb el suport de la Diputació de Barcelona organitzem una  trobada dirigida a enfortir els vincles entre les operadores de turisme rural comunitari d’Amèrica Llatina i diferents actors del turisme a Catalunya (agències, universitat, ONG, administració local). 

En el mercat català, així com en el de la resta de l’Estat espanyol, el turisme rural comunitari encara no està tan consolidat com a d’altres països europeus, com Alemanya, Holanda, Anglaterra o França. Per aquest motiu entre el 20 i el 29 d’octubre de 2013, una delegació de deu persones representants de tour-operadores especialitzades en turisme rural comunitari de diferents països d’Amèrica Llatina visitarà Catalunya amb l’objectiu d’enfortir els llaços comercials amb agències catalanes, intercanviar experiències i conèixer diverses iniciatives de turisme de Catalunya que podrien servir d’inspiració als seus respectius llocs d’origen. 
 
El proper dimecres dia 23 d'octubre els alumnes de l'EUHT CETT-UB rebran un xarrada sobre el concepte de turisme comunitari i tindran l'oportunitat de parlar amb els empresaris d'aquest sector que ens visiten i conèixer de primera mà les seves experiències i coneixement sobre aquesta activitat emergent.

Posteriorment, el divendres dia 25 es realitzarà al CETT un workshop entre aquestes tour-operadores de turisme comunitari  i les agències catalanes interessades en conèixer les diferents  ofertes i propostes innovadores d'aquest sector vinculades amb el desenvolupament del turisme responsable. Així com també amb els alumnes del centre interessats en participar en pràctiques i/o TFC amb aquestes empreses.

 
Categories
grau en turisme cett turisme sostenible alba sud
Material relacionat