Fotografia de: Aquest any, repetim! La Tapa Solidària arriba a la 3a edició | CETT
Universitat de Barcelona

Aquest any, repetim! La Tapa Solidària arriba a la 3a edició

03.10.2013
 
Aquest any, repetim! La Tapa Solidària arriba a la 3a edició
L’Aula Restaurant del CETT, uneix un any més el seu esforç al del Casal dels Infants i s’adhereix al projecte Tapa Solidària.
A partir del dilluns 7 d'octubre i fins el 7 de gener inclourem a la carta el plat Suflé de patata amb tòfona com a Tapa Solidària. El CETT destinarà 1.50€ de cada venda d'aquest plat al Casal dels Infants. A més amb la consumició, es participa en el sorteig d'un viatge a Dubái per a dues persones, ofert pels 71 restaurants col•laboradors.

Connecta’t amb  La Tapa Solidària
Connecta’t amb La Tapa a través de les xarxes socials:
o Podeu compartir els vostre comentaris i fotografies amb el hashtag  #tapasolidaria

Casal dels Infants, 30 anys al costat
Al Casal dels Infants acompanyem prop de 6.000 infants, joves i famílies a fer petits passos cap a l’autonomia, cada dia. Reforcem l’educació als nens i nenes que ho necessiten, donem suport a les seves famílies, formem en oficis els joves i els procurem oportunitats de treball. 
I ho fem als barris que concentren les situacions més greus d’exclusió social: el Raval, la Mina, Sant Adrià de Besòs, Badalona Sud, barris de Fondo i Santa Rosa-Raval a Santa Coloma i al municipi de Salt a Girona.
No són temps fàcils. Per a ningú. I la crisi, a aquests infants i joves els afecta molt més perquè la seva situació és ja d’inici molt vulnerable. Al Casal creiem que ‘‘la pobresa no ha de ser hereditària’’ i des de fa 30 anys som al seu costat, lluitant per trencar aquest cercle.
Categories
tapa solidaria