Fotografia de: Centre formatiu | CETT
Universitat de Barcelona
Sobre el CETT > Què és el CETT? >

Centre formatiu

Amb una trajectòria de 50 anys, el CETT s’ha convertit en un centre que connecta persones i que vincula l’àmbit acadèmic amb el teixit empresarial i institucional. Compromès amb qui viu l’aprenentatge com un creixement i com una oportunitat per assolir projectes vitals a través de la interacció amb l’entorn i les persones.

CETT-UB

El CETT és el centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia, adscrit a la Universitat de Barcelona des de 1997 i amb una clara vocació internacional. Compta amb un equip de professionals especialitzats que ofereix a l’alumnat un model de creació i transmissió del coneixement basat en el rigor, la innovació i l’experiència.

Centre FPCAT

Xarxa del Sistema de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya - Centre de formació professional integrada

El CETT està reconegut per la Generalitat de Catalunya com a centre integrat de formació professional, identificació atorgada per l'Agència Pública de Formació i Qualificació Professionals de Catalunya.

Aquesta classificació reconeix al CETT com a centre educatiu que ofereix una formació professional completa i especialitzada, contribuint a la transformació del sector amb una oferta de formació professional que dóna resposta a la qualificació professional i amb una dimensió internacional.

Com a Centre de Formació Professional Integrada implementem una metodologia que, juntament amb les instal·lacions i l'estreta vinculació amb el sector, aporta a l'alumnat una formació d’alt nivell qualitatiu. Desenvolupem projectes d'innovació i recerca aplicada i disposem d'un servei d'orientació professional.

L'oferta formativa professional que oferim és:

  • FP inicial: cicles formatius de grau mitjà i grau superior.
  • FP per a l'ocupació: certificats professionals i formació contínua per a professionals i a mida per empreses.

CETT, el valor de les experiències

Gràcies al seu recorregut i al seu paper com a agent de canvi del sector, els estudiants tenen l’oportunitat de viure al CETT una experiència formativa única, en contacte amb la realitat i que alhora els capacita per anticipar-se als nous reptes i tendències socials.

Des d’una aposta ferma pel compromís amb la societat i el país, i amb un esperit de transformació constant, el CETT aporta valor per a la consecució d’un sector més professional i sostenible.

Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB