Fotografia de: Trajectòria | CETT
Universitat de Barcelona
Sobre el CETT > Què és el CETT? >

Trajectòria

Neix el CETT. El Ministerio de Información y Turismo concedeix al CETT el títol de Centro no oficial de Enseñanzas Turísticas legalment reconegut.

S'imparteix el primer curs de Tècnic en Empreses Turístiques (TET).

S'imparteix el primer curs de Tècnic en Empreses Turístiques (TEAT).

Neix Viatges Century.

1a edició dels Premis Alimara.

Adscripció a l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Creació de l'Escola d'Hoteleria del CETT a l'Hotel Plaza.

Creació de l'Associació d'Antics Alumnes del CETT.

Obertura de l'Hotel Alimara.

Inauguració de les noves instal·lacions del CETT a la Vall d'Hebron.

Aprovació dels estudis de Diplomatura i adscripció a la Universitat de Barcelona. Autorització per a la impartició oficial dels cicles formatius d'hoteleria i turisme. Titulació oficial d'FP pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Placa d'Honor del Turisme de Catalunya al CETT.

Creació de la Fundació Gaspar Espuña-CETT. Certificat del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental a l'Hotel Alimara.

I Trobada Escola-Universitat-Empresa al CETT.

Certificació ISO 9001 a l'EUHT CETT, i certificació ISO 14001 i EMAS de gestió ambiental a l'Hotel Alimara.

Obertura i gestió del Restaurant Naturalment-e. 1r Concurs Premis Emprenedors en el Sector Turístic.

1rs Premis Treball de Recerca en Turisme de Batxillerat. La Generalitat de Catalunya concedeix la Creu de Sant Jordi al Sr. Gaspar Espuña.

Obertura d'Àgora BCN, residència universitària internacional.

Aprovació dels Màsters Oficials de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB.

Creació del Consell d'Empreses CETT-UB.

Inici dels estudis de Grau de Turisme. Realització de la primera memòria de RSE. Publicació de l'ARA, Journal of Tourism Research.

Constitució del Comitè de RSE. Creació del Barcelona Academic Services (BAS). Renovació de l'Hotel Alimara.

Creació de l'Espai UB-Bullipèdia.CETT. Creació de CETT eLearning. Ampliació de les instal·lacions del CETT.

Inici del Grau Interuniversitari de Ciències Culinàries i Gastronòmiques (UB-UPC). El Departament d'Empresa i Ocupació i la Direcció General de Turisme atorguen a la Dra. Maria Abellanet i Meya, CEO del Grup CETT, la Medalla d'Or del Turisme 2014 en la categoria 'Millora del Coneixement'.

Creació de la Càtedra de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB. Els Serveis de Restauració del CETT reben l'acreditació AMED.

Acord entre el CETT i la Universitat de Barcelona per promoure la formació de doctors en turisme. Segona ampliació de les instal·lacions del Campus CETT. Naixement de l'Smart Tourism Congress Barcelona CETT.

Nova ampliació de les instal·lacions del Campus de Turisme, Hoteleria i Gastronomia CETT-UB, amb 1.600 m² nous i més de 2.000 m² remodelats. Pla Estratègic del Campus CETT 2017-2022.

Reconeixement, per part de l'AGAUR, del Grup de Recerca Turisme, Cultura i Territori i del Grup de Recerca Allotjaments Turístics i Restauració com a Grups de Recerca Emergents reconeguts per la Generalitat. II Smart Tourism Congress Barcelona CETT.

Celebració del 50è aniversari del CETT. Presentació de la nova marca.

L'Hotel Alimara compleix 25 anys.

Aprovació del Grau de Negoci Digital i Turisme.