Fotografia de: Projecte Youth4EmblematicMountains (Y4EMM) al CETT | CETT
Universitat de Barcelona

El Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT

16.09.2022
 
El Youth4EmblematicMountains celebra una jornada 'multiplier event' al CETT

La jornada multiplier event del projecte europeu Youth4EmblematicMountains sobre educació i patrimoni tindrà lloc el dimecres 21 de setembre a les instal·lacions del CETT. En aquesta jornada, s'hi explicarà el projecte Youth4EmblematicMountains i es presentarà el material educatiu sobre patrimoni natural i cultural que han dissenyat els col·laboradors internacionals que hi han participat.


Materials educatius

A la jornada, també s’hi compartiran altres projectes que s'estan duent a terme sobre temàtiques vinculades. A més, es duran a terme tallers pràctics sobre materials educatius on els assistents podran participar activament. L'acte està adreçat a professorat, professionals vinculats a l'educació i/o el turisme, dissenyadors de materials educatius, entre d'altres.

Tothom que vulgui assistir-hi ha d'omplir el següent formulari d'inscripció.

Què és el projecte Youth4EmblematicMountains

El projecte Youth4EmblematicMountains (Y4EMM), que promou Erasmus+ als entorns del Berguedà, Canigó, Gran Sasso i Olympus ha tingut l’objectiu de posar en valor el patrimoni cultural i mediambiental del territori. La iniciativa ha creat maletes pedagògiques per a cadascuna de les muntanyes que hi participen, entre elles el Pedraforca. Alhora, el projecte promou les oportunitats laborals relacionades amb les muntanyes emblemàtiques entre els joves i ajudar-los a convertir-se en motor de canvi per un futur més sostenible.

Es tracta d’una iniciativa que parteix del projecte EMbleMatiC, en el qual el CETT va participar com a soci acadèmic i que, durant tres anys, es va centrar a dissenyar i implementar una nova oferta turística basada en els recursos territorials i humans de les nou muntanyes que van ser part del projecte, una d’elles el Pedraforca.