Alumni del mes

Resultats

02.04.2024

Eduard Baviera, "Pel que fa al pla docent del màster, crec que posa els fonaments adequats per després poder exercir d’una àmplia varietat de professions dins del sector."

#alumnidelmes

El Eduard Baviera , és de Barcelona i després d'estudiar el Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració va decidir enfocar la seva carrera a emprendre i avui dia és CEO de Thinkpaladar . Estudiar el Màster Universitari en Direcció Hotelera i Restauració Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar Màster Universitari en Dir...

Llegir tot
06.03.2024

Núria Martínez, "Un dels factors que més destacaria del CETT són els seus docents, sempre els veia com a referents en la seva matèria i uns bons professionals els quals recórrer quan tenia dubtes."

#alumnidelmes

La Núria Martínez té 31 anys, és de Barcelona i desprès d'estudiar el Grau en Turisme va decidir enfocar la seva carrera al món dels esdeveniments, i avui dia treballa a Aticco com a Event Manager. Estudiar el Grau en Turisme Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar el Grau en Turisme en el CETT? A l'anar acabant batxillerat, tot ...

Llegir tot
05.02.2024

Montse Juvés, "Fer el màster em va donar l'oportunitat de connectar amb altres professionals del sector, amb alguns dels quals avui encara hi mantinc el contacte."

#alumnidelmes

La Montse Juvés té 43 anys, i tot i que va néixer i viu a Barcelona, les seves arrels la vinculen amb la Cerdanya, ja que tota la seva família és nascuda en la comarca del Pirineu català. Els seus pares tenien una xarcuteria i carnisseria, i de ben petita va poder aprendre la cultura de servei i atenció al client. Per això, i perquè sempre va tenir curiositat per altres cultures, va decidir ...

Llegir tot
08.01.2024

Pau Sintes, "El CETT ha sigut realment important i imprescindible pel meu futur, t’aporten una visió general, científica i real del que és la gastronomia."

#alumnidelmes

El Pau Sintes és de Menorca, on va descobrir que volia fer de la gastronomía el seu futur. Va fer el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques . A més el Pau Sintes, va ser guanyador del European Young Chef Award 2022 Estudiar el Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir estudiar el Grau de Ciènc...

Llegir tot
04.12.2023

Josep Juhé, "Has d’estudiar al CETT que és de les millors, sinó la millor escola nacional per estudiar sommelieria"

#alumnidelmes

El Josep Juhé és de Calella (Maresme) però ara ja fa 11 anys que viu a Mallorca per la gastronomía. Va fer el Diploma Superior de Sommelier Aportant-li tots els coneixements per quedar segon al concurs VIII Ruinart Sommelier Challenge a l'octubre d'aquest any. Estudiar el Diploma Superior de Sommelier Ens agradaria que et presentessis una mica i ens expliquessis com i per què vas decidir ...

Llegir tot
08.11.2023

Miriam Roig, Revenue Manager a HotelsDot: "Els estudis de turisme m’han proporcionat una base sòlida per a la meva carrera de Revenue Manager”

#alumnidelmes

La Miriam Roig té 25 anys i viu a Torredembarra. Va estudiar el Grau de Turisme i posteriorment es va voler especialitzar fent un Màster Oficial en Direcció Hotelera i de Restauració , la qual cosa li va permetre fer un salt en la seva carrera. Actualment és Revenue Manager a HotelsDot ,un Revenue Management System. Estudiar el Grau en Turisme i un Màster Oficial de Direcció Hotelera i Res...

Llegir tot
03.07.2023

Alejandro García, Director Comercial a DUETTO: "Al màster vaig tenir l'oportunitat no només d'endinsar-me en el B2B en línia, sinó que també em va permetre fer un salt en la meva carrera"

#alumnidelmes

L' Alejandro García té 36 anys i va néixer a Lloret de Mar. Va estudiar el Màster en Innovació de la Gestió Turística , la qual cosa li va permetre fer un salt en la seva carrera. Actualment és director comercial de Duetto , un Revenue Management System. Estudiar el Màster Oficial d'Innovació en la Gestió Turística Ens podries escriure una petita biografia de la teva persona? Em dic Al...

Llegir tot
02.05.2023

Pol Gonzalez, Director Fundador de Tort: "En finalitzar el grau, t'obres al món laboral amb la seguretat d'aportar grans idees al sector"

#alumnidelmes

El Pol Gonzalez va néixer a Barcelona i té 27 anys. La cuina sempre ha estat la seva passió i per aquest motiu va decidir estudiar el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques al CETT. Fa poc que ha obert un negoci, Tort , on podràs tastar la truita en tres formats diferents: individual, per compartir o format hamburguesa. Estudiar el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques Ens po...

Llegir tot
06.03.2023

Albert Cardona, professor de cuina al CETT: "Vaig decantar-me cap al CETT sense pensar-ho dues vegades per l’ampli ventall de possibilitats que oferia pel que fa a coneixements i sortida professional."

#alumnidelmes

L’ Albert Cardona té 25 anys i va néixer a Verdú. Va fer el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques i actualment treballa de professor de primer de Grau en Ciències Culinàries al CETT . Estudiar el Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques Ens podries escriure una petita biografia de la teva persona? Em dic Albert Cardona Salcedo, tinc 25 anys i vaig néixer a Verdú, una petita ...

Llegir tot
03.02.2023

Sara Clopés, B2B Marketing Executive a Meetmaps: "Totes les eines i programes necessaris per dur a terme les meves tasques diàries al departament de Màrqueting les vaig aprendre al Màster"

#alumnidelmes

La Sara Clopés va néixer a Barcelona fa 24 anys. Li agrada la natura, gaudir d’una bona companyia a la muntanya, esquiar i escapar-se amb la seva parella i la furgoneta. No tenia clar què estudiar fins que va descobrir el Grau en Turisme al CETT i tots els beneficis incloïa. Actualment treballa com a B2B Marketing Executive a Meetmaps . Estudiar Turisme i Direcció d’Empreses Turístiques P...

Llegir tot