Fotografia de: Aliança CETT-Foment per la competitivitat del turisme | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT i Foment s’alien per reforçar la competitivitat del sector turístic

23.12.2021
 

El CETT i Foment han signat un acord de col·laboració per promoure iniciatives per avançar cap a un model turístic responsable, sostenible, innovador i connectat que aporti valor a la societat i salvaguardi la competitivitat i lideratge dels interessos empresarials dels diferents sectors que conformen la cadena de valor.


Sector clau en l'economia

La gerent del CETT, Elisabet Ferrer, ha afirmat: “Aquest acord és una oportunitat per reforçar encara més el vincle del CETT amb el sector nascut fa més de 50 anys. Aprofitant aquesta palanca, treballarem conjuntament pel futur del turisme, l'hoteleria i la gastronomia, aportant la nostra expertesa i coneixement”. Segons Ferrer, “volem ser part activa i dotar d'eines al teixit empresarial per afrontar els reptes actuals, innovant en la capacitació dels seus professionals i aportant serveis d'alt valor afegit al desenvolupament de negoci”.

El secretari general de Foment del Treball, David Tornos, ha ressaltat la importància de crear sinèrgies amb el CETT “en aquests moments tan difícils per al turisme, un sector econòmic estratègic al nostre país que té grans reptes per assolir en el seu futur immediat. Amb aquesta aliança, confiem en trobar solucions pel sector i contribuir amb la necessària reflexió sobre el model turístic del nostre país”, ha afegit.

Promoció del turisme i la gastronomia de Catalunya

Amb aquest acord, Foment i el CETT es comprometen a intensificar la promoció de la cultura turística i gastronòmica de Catalunya a nivell internacional, fomentar l’emprenedoria en el sector a través de projectes conjunts, i facilitar el desenvolupament de recerca aplicada provinent del CETT i l’acompanyament en la implementació de metodologies innovadores de negoci a les empreses, impulsant així aplicacions amb valor social i de servei a la comunitat, que potenciïn la sostenibilitat en el sector.

Acord entre el CETT i Foment

Moment de la signatura de l'acord