Fotografia de: Actes de Finalització d'Estudis | Campus CETT
Universitat de Barcelona
Campus CETT > CETT Events >

Actes de Finalització d'Estudis

Benvingut alumne finalitzador! Benvinguda alumna finalitzadora!

Enguany estem molt contents de poder celebrar aquest moment tant especial amb la promoció del 2019-2020 que malauradament l'estiu passat no veu poder compartir aquesta celebració degut al context de la crisi sanitària causada per la Covid. Ha passat un any però esperem que seguiu amb les mateixes ganes i il·lusió de trobar-nos un cop més al CETT i acomiadar-vos del centre, companys i professors.

Per als alumnes que finalitzeu aquest curs els vostres estudis desitgem que gaudiu de l'acte, el qual hem hagut d'adaptar a les mesures sanitàries però que manté tota la solemnitat i importància que es mereix.

L'acte serà retransmès en directe per tal de que els vostres familiars i amics el puguin seguir des de la seguretat i comfort de casa seva. Com no pot ser d'altra manera a tu et demanem que vinguis presencialment a l'Hotel Alimara Barcelona on junt amb els teus companys de curs, professors i coordinadors viuràs un moment màgic.

PASSOS A SEGUIR

Guarda't el dia a l'agenda
Confirma la teva assistència
Repassa tots els detalls abans del gran dia

Rebràs un correu Save the Date informant del día de teu acte de finalització d'estudis. Reserva aquest dia a la teva agenda! Recorda de dir-ho als teus familiars i amics.

Rebràs un correu electrònic on hauràs de confirmar la teva assistència a l'acte. Degut als límits d'aforament enguany és més important que mai que ens confirmis que vols venir abans de la data límit indicada al correu.

Uns dies abans de l'acte et recordarem detalls importants per la teva arribada a l'Hotel Alimara com l'horari de convocatòria de l'assaig prèvi. Sobretot no et deixis la mascareta!

Guarda't el dia a l'agenda

Rebràs un correu Save the Date informant del día de teu acte de finalització d'estudis. Reserva aquest dia a la teva agenda! Recorda de dir-ho als teus familiars i amics.

Confirma la teva assistència

Rebràs un correu electrònic on hauràs de confirmar la teva assistència a l'acte. Degut als límits d'aforament enguany és més important que mai que ens confirmis que vols venir abans de la data límit indicada al correu.

Repassa tots els detalls abans del gran dia

Uns dies abans de l'acte et recordarem detalls importants per la teva arribada a l'Hotel Alimara com l'horari de convocatòria de l'assaig prèvi. Sobretot no et deixis la mascareta!

HORARIS DE CONVOCATÒRIA

Et demanem que el dia de l'acte de finalització d'estudis arribis puntual a l'horari de convocatòria especificat a la taula de sota. Durant el temps prèvi al començament de l'acte et donarem la banda, farem fotos i practicarem en un assaig per assegurar-nos que tot vagi rodat durant el directe.

ESTUDISHORARI D'ASSAIGHORARIO DE ENSAYOREHEARSAL TIME
Cicles formatius de Grau Superior de Turisme a les 18.00h25 de maig a les 17.00h 25 de mayo a las 17.00hMay 25th at 5.00pm
Grau Interuniversitari (UB-UPC) de Cinències Culinàries i Gastronòmiques a les 16.30h26 de maig a les 15.30h 26 de mayo a las 15.30hMay 26th at 3.30pm
Diplomes d"Extensió Universitària a les 19.15h26 de maig a les 18.15h26 de mayo a las 18.15hMay 26th at 6.15pm
Cicles Formatius de Grau Mitjà i de Grau Superior d"Hotelería a les 18.00h27 de maig a les 17.00h27 de mayo a las 17.00hMay 27th at 5.00pm
Màsters i Postgraus a les 18.00h29 de juny a les 17.00h29 de junio a las 17.00hJune 29th at 5.00pm
Grau de Turisme - Promoció 2020 a les 16.30h30 de juny a les 15.30h30 de juny a les 15.30hJune 30th at 15.30h
Grau de Turisme - Promoció 2021 a les 19.15h30 de juny a les 18.15h30 de junio a las 18.15hJune 30th at 18.15h
Preguntes freqüents

•Com rebré la informació? Els alumnes de la promoció 2019-2020 rebreu les comunicacions al correu electrònic de contacte de la base de dades del CETT. Els alumnes de la promoció 2020-2021 rebreu els correus a través del Campus Virtual.Si no reps les comunicacions si us plau posa't en contacte amb Secretaria Acadèmica.

• He de confirmar que vull assistir? Aquest any és indispensable que confirmeu la vostra assistència. En el cas de que no confirmeu la vostra assistència, s'entendrà com una negativa i no tindreu lloc reservat a la sala. Enguany és més important que mai el control d’aforaments degut a les mesures de contenció de la Covid.

• Poden venir els meus pares, familiars i amics? Degut a la situació sanitària provocada per la Covid, aquest any només podreu assistir presencialment a l’acte els alumnes finalitzadors i les alumnes finalitzadores, ja que l’aforament queda molt reduït degut al manteniment de les distàncies de seguretat. És per aquest motiu que farem la retransmissió per streaming, i així els vostres familiars i amics us podran veure online. Us enviarem un enllaç de connexió, que vosaltres mateixos podreu compartir amb qui desitgeu.

• Hi ha un màxim de convidats online? No. Aquest any podeu compartir aquest moment tant especial amb tants familiars i amics com desitgeu. Només els cal asccedir a aquesta pàgina.

• Quedarà gravat l’esdeveniment? Si, l’esdeveniment quedarà gravat. El penjarem al canal de YouTube del CETT per si deprés de la celebració de l’acte, a casa ho voleu tornar a veure.

• Tindré fotos oficials de l’esdeveniment? Si, us farem una fotografia que desprès us podreu descarregar per compartir-la amb qui desitgeu. Les fotografies es faran a l'arribada al centre en grups reduïts. Les penjarem tant aviat com sigui possible en aquesta pàgina perquè les puguis descarregar o enviar a familiars i amics.

• Quins alumnes seran amb mi a la meva graduació? Els teus companys de classe. Tot i que donat que l’any passat no es van poder realitzar els actes de finalització d’estudis hi ha la possibilitat que comparteixis l’acte amb els companys de la promoció 2019-2020.

• A quina hora comença? Serà a la tarda. Pots veure l'horari a la teva invitació. Recorda que et demanarem que vinguis abans a l'Hotel Alimara Barcelona per fer l'assaig prèvi.

• A quina hora acabarà? La durada aproximada serà de 1h 30 minuts - 2h, però heu de venir abans per a fer el check in i un petit assaig abans de l’inici.

• Hi haurà servei de sopar o còctel com altres anys? Aquest any, donada la situació i segons indica l'actual normativa de contenció de la Covid no es pot oferir servei de restauració per aquest tipus d'acte.

• Com hem d’anar vestits? Com cada any, l’acte de finalització d’estudis és un acte formal i un dia important. La indumentària ho hauria de reflectir.

• Quines mesures de seguretat hi hauran? L’accés i sortida a la sala serà per portes indicades i per grups reduïts. Haureu de portar tots la mascareta posada durant tot l’esdeveniment. També trobareu un dispensador de gel desinfectant a la sala. Igualment, a l’entrada de l’escola podreu posar-vos el gel desinfectant. Penseu que els moviments han de ser limitats, així que haureu d’entrar ordenament dins de la sala i evitar desplaçaments innecessaris durant l’acte.

• Com serà l’arribada? L’entrada serà per l’escola on hi haurà el control d’accés, tot seguit passareu al jardí de l’hotel per tal de poder entrar a la sala. Els moviments seran limitats en els espais i us demanem que respecteu en tot moment les distàncies de seguretat.

• Hi haurà servei de guarda-robes? Aquest any no disposem de gruada-robes, però podeu deixar penjat a la vostra cadira: jaqueta, bolso de mà...etc

• Tenim lloc assignat? Si, quan arribis t'indicarem per on has d'entrar al saló i on has de seure.

• Quan em donaran la meva banda? A l'entrada de l'escola. Et recomanem portar uns imperdibles per mantenir-la al seu lloc durant tot l'acte.

• Podem anar al bany? Un cop entreu al saló, no podreu sortir, així que si necessiteu anar al bany haureu d’anar-hi abans. L'aforament dels banys serà limitat i quan aquest es vegi superat hi haurà un control d'entrada.

• Podem aparcar a l’hotel? El parking de l’hotel es d’ús exclusiu per als clients. Us recomanem venir en transport públic per evitar retard per falta d'aparcament als voltants del centre.

SEGUEIX L'ACTE EN DIRECTE!

Et demanem que seleccionis primer la promoció per tal d'accedir a l'acte de finalització d'estudis que desitges seguir en directe per streaming.

Acte Finalització Estudis
Acte Finalització Estudis
CETT Alumni

L'AVENTURA CONTINUA...

Estàs a punt de deixar de ser un alumne del CETT per converir-te en CETT Alumni. Saps què significa?

Descobreix tots els serves i les activitats a les que podrás accedir a partir d'ara! Vols encara més avantatges? Inscriu-te com Alumni Premium!

GALERIA DE FOTOGRAFIES

Cicles de Turisme
Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques
Diplomes d'Extensió Universitària
Cicles d'Hoteleria
Màsters i Postgraus
Grau de Turisme