Fotografia de: Gestió hotelera Premi EMCup  | CETT
Universitat de Barcelona

"A l'EMCup he fet contactes internacionals que aquí em costaria molt aconseguir"

02.05.2023
 
Celini Jonker, Grau Turisme EMCup

Celini Jonker, alumna del Grau Turisme a l'EMCup

Celini Jonker és una de les quatre alumnes del Grau de Turisme del CETT-UB que han participat en la 15a edició de l’European Mise en place Cup 2023 (EMCup), el concurs internacional de les millors escoles europees d’hoteleria. Cada any 36 centres docents d’un total de 28 països participen en aquest certamen que representa una oportunitat única per a l'alumnat de tenir una experiència internacional en el sector hoteler.


Competició d’escoles d’hoteleria

Celini Jonker del Grau de Turisme ha estat una de les representants del el CETT-UB en una edició de l’EMCup que s'ha centrat el trencament de motlles (#BreakTheMould) i la confrontació entre la tendència i la tradició en l’àmbit de l’hoteleria (Tradition vs. Trend). Durant els dos dies de competició a Maastricht, l’alumnat es juga la major part de la nota final en resolució d’un cas que es lliura a tots els grups participants. Cada equip també ha de presentar les troballes i conclusions de la seva investigació acadèmica de la fase prèvia davant del Jurat. Maria Galobart, Eusebi Serra i Pablo Alkorta són els altre integrants de l'Equip del CETT The Blazers

Com ja ha passat en anteriors edicions de l’EMCup, els representants del CETT estan tutoritzats pel professor Álvaro Arrieta Valle, director del Màster Oficial de Direcció Hotelera i de Restauració, i l’alumni Mariona Gómez.

Tendències de gestió hotelera

La participació en aquest esdeveniment va més enllà de la mera competició entre escoles. Els estudiants no només representen el seu centre a l’EMCup, un dels objectius principals és marcar la diferència i atrevir-se a sortir de la zona de confort en casos de la vida real. A banda de la contesa, tenen la possibilitat de compartir impressions i relacions amb professionals del sector i alumnes d’altres escoles. El networking entre diversos agents de la indústria hotelera i la creació de noves xarxes és també un dels punts forts del programa.

Celini Jonker
The Blazers
The Blazers