Fotografia de: El CETT reforça la seva presència al Gastronomic Forum Barcelona 2023 | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT reforça la seva presència al Gastronomic Forum Barcelona 2023

20.11.2023
 
El CETT reforça la seva presència al Gastronomic Forum Barcelona 2023

En l'última edició del Gastronomic Forum Barcelona, celebrada amb èxit entre el 4 i el 6 de novembre, el CETT-UB va continuar demostrant la seva participació i compromís amb l'àmbit gastronòmic.

Una relació duradora que, no només consolida la presència del CETT a aquest esdeveniment de prestigi, sinó que també enriqueix les oportunitats d'aprenentatge per als estudiants.La implicació directa amb estudiants i docents al Forum és un pilar fonamental de la participació del CETT.

A aquesta edició, alumnat dels programes de Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració, de cicles de turisme, del Diploma d’Extensió Universitària “Xef Professional” i del Grau en Ciències Culinàries i Gastronòmiques, han tingut l'oportunitat de visitar el recinte, així com de participar de manera activa i poder escoltar ponències de professionals del sector gastronòmic. Des de la primera edició a Barcelona, el CETT ha jugat un paper clau, consolidant-se com a actor destacat en aquesta plataforma.

L'alumnat del CETT, amb els millors cuiners

Al Gastronomic Forum Barcelona, els estudiants del CETT es converteixen en ajudants dels millors cuiners del país, establint un contacte directe que és essencial per al desenvolupament pràctic dels seus coneixements adquirits a les aules. A més, la participació en aquest àmbit gastronòmic de referència ofereix als alumnes del CETT una oportunitat única per establir vincles amb empreses rellevants i participar en activitats com conferències i taules rodones que aborden temes d'actualitat i de futur del sector.

Ponències i Taules Rodones Destacades

En l'edició d'aquest any, el CETT ha destacat la seva presència mitjançant diverses ponències amb la participació de professors i investigadors com Mikel Diez, Juan Tolosana, Emma Pla i Ana Casanovas. A més de la presència de Nan Ferreres, directora de l'Escola Tècnica Professional, com a Jurat Innoforum.

Reconeixement Amb el Premi Josep Mercader

Un moment culminant d'aquesta col·laboració és el reconeixement amb el Premi Josep Mercader a la Categoria Divulgació-Formació. Aquest premi, decidit per unanimitat pel Consell Assessor de Gastronòmic Fòrum Barcelona (GFB), destaca la contribució excepcional de les escoles d'hostaleria al país. En aquest context, el CETT comparteix aquest honor amb altres institucions com l'Escola Joviat i l'Escola d'Hostaleria de Girona.

Amb aquesta participació activa i els reconeixements obtinguts, el CETT continua demostrant el seu compromís amb l'excel·lència en la formació gastronòmica i la seva destacada presència en el panorama culinari català.

Premi Josep Mercader