Fotografia de: La segona edició de Let's UB!, el 13 de maig | CETT
Universitat de Barcelona

La jornada d’innovació Let’s UB! torna el 13 de maig a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona

28.04.2022
 
La jornada d’innovació Let’s UB! torna el 13 de maig a l’edifici històric de la Universitat de Barcelona

El Let’s UB!, jornada d'innovació i emprenedoria de la Universitat de Barcelona (UB), tindrà lloc el divendres 13 de maig a l’edifici històric de la UB. La jornada és el punt de trobada entre els emprenedors de la universitat i l'ecosistema empresarial de Barcelona. També pretén generar sinergies entre projectes i altres agents per visibilitzar el talent de la comunitat UB. El CETT-UB i CETT Fundació participen en l’organització de la proposta.


Ecosistema emprenedor universitari

Let's UB! és una cita pensada per a estudiants, antics estudiants, professors, inversors, agents de l'ecosistema emprenedor i qualsevol persona interessada en l'emprenedoria i la innovació.

Entre d’altres activitats, hi haurà una fira d’start-ups, tallers, xerrades i taules rodones. El CETT-UB i CETT Fundació organitzaran la taula rodona sobre Transformació Digital i Emprenedoria: Reptes i Oportunitats en Turisme. Començarà a les 11 i tindrà els següents participants:

  • Anna Maria Sánchez (Diputació de Barcelona)
  • Félix Navarro (Clúster TIC i Turisme i Prestige Software)
  • Joshua Molina (Oasis Hunters)
  • Gerard Macià (Eurecat)
  • Modera: Enric López C. (CETT Fundació)

Segona edició del Let’s UB!

És la segona edició de la Let’s UB!. El CETT també va participar aleshores en l’organització. Per participar en l’edició d’aquest any, cal inscriure-s’hi prèviament.