Fotografia de: Professorat  | Curs d'Iniciació a la Sommelieria
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Professorat
Propera convocatòria: Octubre 2021

Professorat

Professorat i Experts:

El curs de Sommelier semipresencial compta amb una plantilla d'experts especialitzats en el món del vi, l'enogastronomia, la sommelieria, l'enoturisme, empresaris del sector i professors universitaris com:

Coordinació:

Xavier Hernández Soler.

  • Coordinador CETT Online Sommelier - Blended Learning Program CEU UB
  • Professor Sommelier & Restauració CETT UB

Natalia Roig Clapés

  • Diplomada en Sommelier (Universitat de Girona).
  • Coordinadora de cursos d'extensió universitària de restauració (EUHT CETT-UB)

Professors i experts:

Esther Boix Garcia

  • Màster en educació i TIC (Universitat Oberta de Catalunya)
  • Professora (EUHT CETT-UB)

Blanca Ozcáriz Raventós

  • Diplome National d'Oenologue, Vitculture and Enology  (Université de Bourgogne, UIVV, Dijoni)
  • Diplome d'Études Aprofondues, Viticulture et Oenologie (Université Bordeaux I)
  • Llicenciada en Biología, Fisiología Vegetal, Bioquímica, Genètica (Universitat de Barcelona)

Carola Sitjas Bosch

  • Diplomada en Wine & Spirits Education Trust (WSET-London)
  • Membre del comité de tast de la revista Cupatges

Alícia Solé Viyuela

  • Llicenciada en Enologia, (Universitat Rovira Virgili)
  • Llicenciada en Ciències Químiques, (Universitat de Barcelona)
  • EUHT CETT-UB: Professora

Juan Lluís Gómez Conde

  • Sommelier al Restaurant Sant Pau
  • Diplomat Superior en Sommelier (CETT-UB).

Marta Arenas

  • Licenciatura, Viticultura i enologia, (Universitat Rovira Virgili)
  • Enginyeria Tècnica en Industries Agraries i Alimentàries, (Universitat de Girona)
  • Enòloga Bodega Mas Oller