Fotografia de: Introducció | Curs d'Iniciació a la Sommelieria
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Propera convocatòria: Octubre 2021

Introducció

El Curs de Sommelier semipresencial permet al professional del vi adquirir, ampliar i/o actualitzar la seva formació en aquest àmbit amb els avantatges del format semipresencial, al mateix temps que compta amb el suport de l’àmplia experiència i prestigi de la formació presencial en sommelieria del CETT.

Al Curs de Sommelier semipresencial l’alumnat es beneficia, d’aquesta manera, del millor de les dues metodologies: en línia i presencial. Permet, d’una banda, que la teoria i gran part de les activitats es realitzin de forma virtual, emprant les eines digitals més innovadores i comptant amb el suport i el seguiment expert dels nostres docents de forma individualitzada i personalitzada. D’una altra banda, la part presencial permet consolidar els coneixements adquirits anteriorment realitzant-se de forma intensiva, i per tant, l'assistència als mòduls presencials és obligatòria.

L’alumnat que superi el Curs de Sommelier semipresencial obtindrà el títol de Certificat d’Extensió Universitària del CETT-UB. Si t'interessen altres formacions que oferim des del CETT, informa't a: admissio@cett.cat.

Aquest curs és susceptible de ser bonificat per la Fundació Fundae.

El curs inclou l'enviament de 12 vins prèviament seleccionats (despeses d'enviament incloses dins de Catalunya, consultar condicions d'enviament a altres destinacions)

*El preu és de pagament únic, consulta les possibilitats de pagament en quotes.