Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB

Universitat de Barcelona

Introducció

Propera convocatòria: Octubre 2021
 

Amb el curs de Gestió de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats adquiriràs nous coneixements de manera pràctica, així com les eines necessàries per dirigir amb èxit departaments de food and beverage, empreses de restauració, catering i col·lectivitats.

Adquireix una formació per a professionals, crea una sòlida xarxa de contactes i transforma la teva carrera amb aquest curs de food and beverage. Comptem amb 50 anys d’experiència en el sector i el suport de la Universitat de Barcelona.

Deus Pastisseria Intro

PER QUÈ ESTUDIAR EL DIPLOMA DE GESTIÓ DE RESTAURACIÓ COMERCIAL I PER A COL·LECTIVITATS DEL CETT-UB?

Aprenderás con learning by doing. Aplicarás directamente tus conocimientos en casos reales, en proyectos con empresas o los retos propuestos por el cuadro docente.

F&B i sostenibilitat. Milloraràs les teves habilitats i podràs crear propostes singulars basades en les noves tendències gastronòmiques del food and beverage, orientades especialment a la sostenibilitat.

Un diploma actualitzat. Coneixeràs nous models de negoci innovadors com les dark kitchens o els restaurants pop-up.

Milloraràs la teva carrera professional. Gràcies a l’enfocament pràctic de la formació i els més de 900 convenis de col·laboració del CETT-UB, la majoria dels nostres estudiants troben feina o promocionen poc després de finalitzar els seus estudis.

El CETT, al teu costat. Tindràs un acompanyament i seguiment personalitzats des de la direcció i la coordinació acadèmica.

Unes instal·lacions úniques a Barcelona. Som l’únic centre que disposa d’un hotel i un restaurant propis, així com de laboratoris de gastronomia.

Professionals en actiu fent classes. Comptaràs amb un claustre docent format per professors i professionals en actiu que compartiran la seva experiència amb tu a través de casos d’estudi i l’anàlisi de nous models de negoci, així com altres activitats.

Un curs en el qual participen experts. Al nostre curs de direcció de restaurants hi col·laboren reconeguts experts del sector de l’F&B com Eduard Ávila Morera, director d’operacions de Gastrofira Barcelona; Eduardo Campos Flores, responsable de l’àrea d’R+D del Bar Tandem; Enric Alimañana, director de compres corporatiu d’Abba Group, o David Romero, CEO Andilana Group.

Networking. Coneixeràs diferents professionals, a les classes o amb les visites d’especialistes, cosa que et permetrà crear la teva pròpia xarxa de contactes i desenvolupar amb èxit projectes en el futur.

El sector, des de dins. T’aprofitaràs d’un extens programa de visites a empreses i l’assistència a esdeveniments, com per exemple HOSTELCO.

Pràctiques en empreses de renom. En fer les pràctiques coneixeràs de primera mà diferents models de negoci amb empreses líders com Grup elBarri, Te lo sirvo verde, Mercabarna, COMPASS Group o Andilana Group, entre d’altres.

Un diploma únic. Es tracta d’un diploma reconegut per la Universitat de Barcelona.

Aprèn una formació per professionals! Aconsegueix noves habilitats i especialitza't en un sector amb alta demanda i moltes sortides.

QUINS OBJECTIUS ACONSEGUIRÀS AMB EL DIPLOMA DE GESTIÓ DE RESTAURACIÓ COMERCIAL I PER A COL·LECTIVITATS DEL CETT-UB?

Obtenir una visió global i multidisciplinària de les empreses de restauració i dels nous negocis gastronòmics.

Aprofundir en els coneixements imprescindibles per garantir el teu èxit en la gestió de la restauració.

Aportar els instruments i les tècniques necessaris per a l’anàlisi dels reptes estratègics actuals i futurs del sector de la restauració.

Formular estratègies competitives i sostenibles a llarg termini.

Potenciar les teves competències directives i de lideratge per gestionar equips.

Contribuir a l’aplicació de models de gestió més eficaços a les empreses del sector.

Fomentar la innovació i la iniciativa emprenedora en l’àmbit de la restauració.

Galeria Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Aula Cuina Dolça

Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB
Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB

Aquest curs de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats s’adreça a:

  • Professionals de l’àmbit de la restauració i/o professionals de sectors relacionats amb l’àmbit de l’alimentació i begudes.
  • Tècnics/iques en restauració amb un mínim d’experiència professional en el sector.
  • Titulats/ades, diplomats/ades i/o titulats/ades universitaris/tàries interessats/ades a especialitzar-se en aquesta àrea.
  • Directius/ives i professionals que exerceixin càrrecs de gestió.
  • Empresaris/sàries i propietaris/tàries de restaurants.
  • Emprenedors/res.

No cal tenir una titulació universitària, llicenciatura, diplomatura o grau, per a accedir a aquesta formació. Veure l’apartat de títol per més informació.

Aules tècniques de cuina i restauració

Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB

Aula cuina dolça

Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB

Aula tecno-culinària

Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB
Aula sommelier
Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB

Aula Tecno-culinària

Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB
Aula de Pre-elaboracions
Fotografia de: Diploma Gestió de la Restauració Comercial | CETT-UB

Aula de cuina dolça

El curs s’estructura en quatre mòduls. En total, 60 crèdits del sistema europeu d’acumulació i transferència de crèdits (ECTS). Durant el primer mòdul tractaràs aspectes clau de la direcció de food and beverage com la direcció estratègica segons els objectius establerts al pla de negoci, el control de costos o la gestió i la selecció de personal.

En el segon mòdul aprofundiràs en el disseny i la gestió de productes de restauració. Tractaràs temes com les operacions de la restauració comercial, la nutrició i l’alimentació. A més, coneixeràs diferents temes referents al disseny i l’arquitectura dels restaurants, acabant amb el catering i les col·lectivitats.

El tercer mòdul se centra en el disseny i la gestió de productes de restauració. A través de diferents exercicis i casos d’estudi entendràs la importància del customer expierence i la qualitat per aportar valor diferencial. A més, coneixeràs les últimes tendències en innovació del sector.

Per acabar, en el mòdul de projecte final, aplicaràs tots els coneixements que hagis adquirit al llarg del curs.

# ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D’EMPRESES
# DISSENY I GESTIÓ DE PRODUCTES DE RESTAURACIÓ 
# GESTIÓ D’EXPERIÈNCIES
# PROJECTE FINAL

Assign. 1 - Direcció estratègica Assign. 2 - Direcció de màrqueting Assign. 3 - Gestió de les persones
Assign. 4 - Direcció economicofinancera

Assign. 8 - Disseny i arquitectura de restaurants
Assign. 6 - Direcció d’operacions
Assign. 9 - Catering i col·lectivitats

Assign. 7 - Innovació en productes i serveis
Assign. 5 - Gestió d’experiències

Assign. 10 - Treball final del curs

# ADMINISTRACIÓ I DIRECCIÓ D’EMPRESES

Assign. 1 - Direcció estratègica Assign. 2 - Direcció de màrqueting Assign. 3 - Gestió de les persones
Assign. 4 - Direcció economicofinancera

# DISSENY I GESTIÓ DE PRODUCTES DE RESTAURACIÓ 

Assign. 8 - Disseny i arquitectura de restaurants
Assign. 6 - Direcció d’operacions
Assign. 9 - Catering i col·lectivitats

# GESTIÓ D’EXPERIÈNCIES

Assign. 7 - Innovació en productes i serveis
Assign. 5 - Gestió d’experiències

# PROJECTE FINAL

Assign. 10 - Treball final del curs

Què en pensen els nostres estudiants?

Nerea Armenteros Romero
Tot l'equip docent està format per professionals molt especialitzats de el sector que transmeten la seva passió i el seu coneixement
Nerea Armenteros Romero
Gestió de la Restauració Comercial i per a Col·lectivitats
Xavier Claramunt Illes
Volia formarme en la part més empresarial de la restauració per poder gestionar un negoci
Xavier Claramunt Illes
Gestió de la Restauració Comercial i per a Col·lectivitats