Sessions teòriques: en aquestes sessions s’expliquen els fonaments i la base de l’assignatura del mòdul a càrrec d’experts del sector F&B.
COM ÉS LA METODOLOGIA D'AQUEST CURS DE GESTIÓ DE RESTAURACIÓ COMERCIAL I PER A COL·LECTIVITATS DEL CETT-UB?
El curs en Gestió de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats s’imparteix presencialment a les instal·lacions del CETT-UB. Combina una metodologia d’aprenentatge teòric amb una altra de pràctica, i es basa en:
La metodologia d’aprenentatge d’aquest diploma es basa en els següents eixos:
AVALUACIÓ
L’avaluació es fa a partir del seguiment continu per part del professorat i la direcció del diploma, així com la resolució de proves escrites individuals o grupals i l’elaboració de treballs durant el curs.
DURADA
- Horari: dilluns, dimarts i dimecres, de 17.30 a 20.30 h.
- Total: 300 hores lectives
- 60 Crèdits Europeus.
Al final d’aquest programa, l’estudiant obté el títol següent:*
Titulació de la Universitat de Barcelona: Diploma d’Extensió Universitària de Gestió de Restauració Comercial i per a Col·lectivitats
(*) Per accedir a aquesta formació, no és necessari que l’estudiant tingui un títol universitari previ. Si us plau, podeu consultar la secció “A qui va dirigit” per obtenir més informació.