Fotografia de: Introducció | Diploma de Xef Professional
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció
Propera convocatòria: Setembre 2021

Introducció

El Diploma de Xef Professional del CETT-UB és un programa integral de transformació en el qual aprendràs a elaborar, mitjançant una metodologia única, creacions gastronòmiques extraordinàries a partir de l’experimentació, la innovació gastronòmica i una consciència sostenible.

En només nou mesos et convertiràs en un/a expert/a xef amb coneixements pro de pastisseria, tant local com internacional. Evolucionaràs des de les tècniques de cuina bàsiques fonamentals fins a les últimes innovacions en cuina d’avantguarda, així com en salut i gastronomia. Per completar els teus coneixements gastronòmics t’introduiràs en l’art del maridatge, gràcies a Bar&Wine i els tastos de vins, cerveses i còctels.

El Diploma de Xef Professional CETT-UB també et prepara per crear i gestionar el teu negoci gastronòmic o de restauració, especialment en serveis d’alta gastronomia, aplicant tots els coneixements i habilitats al projecte global Experiència Gastronòmica Pop-up, en el qual tindràs l’oportunitat de testar el teu èxit empresarial com a xef.

Es tracta d’un programa 100 % pràctic des del primer dia en què, gràcies a l’ equip de xefs-docents especialitzat s, als xefs-col·laboradors i a les aules tècniques i d’experimentació del CETT-UB, descobriràs com cuinar amb nous estris aplicant les tècniques més innovadores i fins i tot integrant en les teves elaboracions d’autor processos de creativitat com ara el food design thinking.

El programa inclou 700 hores de classes pràctiques a les nostres cuines i 250 hores de pràctiques professionals a les més de 500 empreses d’hoteleria i restauració amb les quals el centre té convenis de col·laboració, que t’ajudaran a progressar en el mercat laboral.