Fotografia de: Introducció | Diploma de Xef Professional
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Introducció

Introducció

El Diploma en Xef Professional del CETT-UB és un curs presencial en el qual aprendràs tant les bases de la cuina i la pastisseria tradicionals com les tècniques culinàries més innovadores del moment. Converteix-te en un xef professional i dissenya experiències gastronòmiques extraordinàries i amb consciència sostenible!

El Diploma en Xef Professional del CETT, certificat per la Universitat de Barcelona, s'imparteix entre setembre i juny i s'estructura al llarg de tres mòduls.

En el primer mòdul s'aborden la gastronomia i la pastisseria i s’expliquen tècniques culinàries diferents. Començant pels fonaments de la cuina bàsica autòctona, en aquest mòdul identificaràs i descobriràs els plats de les diferents cuines del món (cuina italiana, cuina tradicional mexicana, cuina francesa, cuina japonesa, hindú, etc.). S'introdueixen aquí conceptes d'enologia i cerveseria (Bar&Wine).

En el segon mòdul tractaràs temes relacionats amb els processos culinaris i les tecnologies, mètodes i tècniques innovadores que pots aplicar per aconseguir uns sabors i presentacions extraordinaris. També en aquest mòdul aprendràs com dissenyar i gestionar un negoci de restauració prenent la innovació culinària com a element diferenciador.

El tercer mòdul presenta el concepte de cuina d'avantguarda, salut alimentària i les diferents tendències de consum conscient. En aquest mòdul et prepararàs per dirigir un equip de cuina compromès amb la satisfacció del client, el respecte pel producte i la sostenibilitat.

En finalitzar els mòduls acadèmics realitzaràs 250 hores de pràctiques en un establiment de restauració real, ja sigui a Barcelona o a l'estranger. El Diploma en Xef Professional és un diploma universitari del CETT reconegut per la Universitat de Barcelona (UB).