Fotografia de: Raons per cursar la formació | Diploma de Xef Professional
Universitat de Barcelona
Oferta acadèmica
Oferta acadèmica > Diploma de Xef Professional > Presentació >
Raons per cursar la formació
Propera convocatòria: Setembre 2021

Raons per cursar la formació

Orientació 100 % pràctica i evolutiva: el Diploma et permetrà practicar i elaborar creacions de cuina i pastisseria tradicionals i també les últimes tendències, i créixer professionalment des del primer dia. Inclou 700 hores de classes pràctiques a les nostres cuines i 250 hores de pràctiques professionals.

Universitat per a no titulats: accés a la universitat per a tothom amb un programa amb titulació pròpia de la Universitat de Barcelona.

Metodologia única: aprendràs intensament gràcies a la nostra metodologia que et permetrà assistir a classe amb la teoria apresa a casa, al teu aire, mitjançant vídeos i altres recursos online. Així, dedicaràs la classe a la immersió pràctica a la cuina, i tu en seràs el/la protagonista.

Instal·lacions de primer nivell: viuràs el teu aprenentatge a les aules tècniques de cuina equipades amb tecnologia d’última generació, i estimularàs les teves habilitats creatives i de gestió als espais d’innovació i de treball col·laboratiu que tenen la seva extensió virtual al Campus Virtual CETT (Espai Eidos, aules polivalents la Plaça, aula multimèdia…).

Experiència Gastronòmica Pop-up: durant el programa desenvoluparàs el projecte de la teva pròpia Experiència Gastronòmica Pop-up, en què, amb el teu equip, aplicareu les vostres habilitats culinàries, de gestió i fins i tot comercials. Aquest projecte us donarà l’oportunitat de testar un pilot d’un futur negoci de l’àmbit de la restauració o la gastronomia.

Aula Oberta: addicionalment a les hores de classe, tindràs l’oportunitat de posar en pràctica els teus coneixements, al teu aire, a l’Aula Oberta de simulació culinària, per desenvolupar la teva creativitat. Milloraràs les teves destreses i ampliaràs les teves “hores de vol com a xef-pilot”.

Visites i agenda gastronòmica CETT: com a element fonamental del curs podràs assistir a una extensa agenda de visites i activitats de l’àmbit gastronòmic que et permetran experimentar la revolució culinària de primera mà al CETT i fora del centre, com ara la Trobada Gastronómica Gastronòmica, tasts, tallers, demostracions, presentacions i fires professionals (Alimentaria, Hostelco, etc), entre d’altres.

Pràctiques professionals: faràs 250 hores de pràctiques amb l’orientació professional personalitzada de l’equip de Career Services, des d’on es gestionen convenis amb establiments com ara ABaC, Tickets, Disfrutar, El Celler de Can Roca, Grupo Tragaluz, Koy Shunka, Grupo Sagardi, etc.; empreses de xefs com Martin Berasategui, Dani García, Quique Dacosta, Ramon Freixa, etc., i altres entitats gastronòmiques com Pastelería Escribà, Associació de Celíacs de Catalunya, Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, i Fira Internacional de Barcelona, entre d’altres.

Què en pensen els nostres estudiants?

Xavier Vila
Aquest curs em pot obrir moltes portes
Xavier Vila
Diploma de Xef Professional
Haji Saho
Els professors són grans professionals
Haji Saho
Diploma de Xef Professional
Cynthia Bacilieri
El diploma està validat per la Universitat de Barcelona
Cynthia Bacilieri
Diploma de Xef Professional
Mei Gu
La formació és molt inspiracional i pràctica
Mei Gu
Diploma de Xef Professional
Angélica Amaya
Un curs que et dona una visió global
Angélica Amaya
Diploma de Xef Professional